"Είμαστε ΠΑΟΚ, δεν τα παρατάμε!" (pic)

Επειδή ενός κακού μύρια έπονται, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, τόσο αυτοί της διοίκησης της ΚΑΕ, όσο και του τεχνικού επιτελείου, αποφάσισαν να βγούνε μπροστά και να επιχειρήσουν να εκτονώσουν τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στα "ασπρόμαυρα" αποδυτήρια από τους παίκτες, λόγω των οικονομικών προβλημάτων.
Η δυσφορία είναι το ένα κακό. Τα άλλα είναι πρέπει να βρεθούν άμεσα χρήματα, πράγμα δύσκολο, για να πληρωθούν οι παίκτες, να σταματήσει να υφίσταται
το αίσθημα ανασφάλειας, αλλά και η παραφιλολογία σχετικά με το ποιες ομάδες θέλουν, ποιους θέλουν από το "ασπρόμαυρο" ρόστερ και πότε τους θέλουν. Αυτά ίσως κάνουν ακόμη μεγαλύτερη ζημιά στο κλίμα, σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν, ακριβώς στη μέση, με τρεις στόχους ανοικτούς μπροστά.
Ήδη, για τον Χάτσερ ακούστηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπρίντιζι, για τον Μορέιρα από την Μπανταλόνα, για τον Κόνιαρη από τον Ολυμπιακό, όπως και για τον Χρυσικόπουλο, καθώς και για τον Ζάρα από άλλη ελληνική ομάδα. Όλη αυτή η φημολογία τη δεδομένη στιγμή το μόνο που κάνει είναι να αποσυντονίζει ακόμη περισσότερο τους ήδη αποσυντονισμένους, λόγω των οικονομικών ζητημάτων, παίκτες και να οδηγεί την ομάδα σε δύσβατα μονοπάτια.
Γι' αυτό και ο Μπάνε Πρέλεβιτς στην τοποθέτησή τους προς τους παίκτες στη συζήτηση που είχαν το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στο PAOK Sports Arena, τόνισε ότι "κανείς δεν έχασε χρήματα από τον ΠΑΟΚ", οπότε δεν πρέπει να τους απασχολεί αυτό. Είπε ακόμη ότι "όποιος έχει οικονομικό πρόβλημα μεγάλο, μπορεί να το συζητήσει με τη διοίκηση, για να βρεθεί άμεσα μια λύση". Με τον τρόπο του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ προσπάθησε να τους ηρεμήσει.

Οι "ασπρόμαυροι" περιμένουν έσοδα από διάφορες πηγές. Πρώτος στόχος είναι να προχωρήσουν σε πληρωμές παικτών, όταν αυτά αρχίσουν να έρχονται στο ταμείο της ΚΑΕ. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να στηρίξει ο Ερασιτέχνης την κατάσταση, ως ένα βαθμό. Αυτή τη στιγμή, όλα είναι υπό συζήτηση, για να μην πάει το καράβι στα βράχια.

Σχετικά με όσα ακούγονται περί ενδιαφέροντος άλλων ομάδων για παίκτες του ΠΑΟΚ, για τους Έλληνες υπάρχει ο περιορισμός ότι δεν μπορούν να μετακινηθούν σε άλλη ελληνική ομάδα αυτή τη σεζόν, καθώς ήδη έχει μετακινηθεί ένας Έλληνας παίκτης. Ο Νώντας Παπαντωνίου, συγκεκριμένα, ο οποίος συνεχίζει στον Πανιώνιο. Για τους ξένους τα πράγματα είναι διαφορετικά. Γενικώς, γι' αυτούς ίσως είναι πιο εύκολο να ζητήσουν λύση συμβολαίου και να φύγουν για αλλού. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ λένε ότι δεν έχει φτάσει σε αυτούς καμία πληροφορία για ενδιαφέρον από άλλη ομάδα, όμως, ποτέ κανείς δεν ξέρει.
Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι οι "ασπρόμαυροι" φαίνεται ότι πείστηκαν από τα λόγια του Πρέλεβιτς και έκαναν απρόσκοπτα τις προπονήσεις την Τετάρτη (2/1) και την Πέμπτη (3/1). Δεν επέμεναν, δηλαδή, σε κάποια περαιτέρω κινητοποίηση. Ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, από τη δική του πλευρά προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να ηρεμήσει την κατάσταση. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας είναι και το μήνυμα που ανέβασε την Πέμπτη στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. "Είμαστε ΠΑΟΚ, δεν τα παρατάμε!", έγραψε σε πιθανούς αποδέκτες προς... πάσα κατεύθυνση.
Keywords
Τυχαία Θέματα