Σχεδιάζουν κατάληψη στην ΚΑΕ Άρης

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας προετοιμάζουν δυναμική κινητοποίηση για την απεμπλοκή του Νίκου Λάσκαρη.

Καζάνι που βράζει θυμίζει η κατάσταση σε ό,τι αφορά στις σχέσεις των οργανωμένων οπαδών του Άρη και του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Νίκου Λάσκαρη. Οι φίλοι των «κίτρινων» ζητούν την άμεση απεμπλοκή του από τα διοικητικά της ομάδας και ετοιμάζουν δυναμικές ενέργειες για να πετύχουν το στόχο τους.

Το ζήτημα δημιουργείται κυρίως από το γεγονός ότι υπάρχουν χρέη στο σύλλογο, που φτάνουν σε πολύ υψηλά νούμερα (οι πληροφορίες μιλούν
για ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ), και οι οπαδοί του Άρη ζητούν από το Νίκο Λάσκαρη να τα αναλάβει άμεσα, δίνοντας τις απαραίτητες εγγυήσεις γι’ αυτό, αποχωρώντας ταυτόχρονα από την ΚΑΕ. Τέτοιες εγγυήσεις, όμως, ακόμη δεν υπάρχουν από την πλευρά του ιδιοκτήτη.

Για να πιέσουν την κατάσταση, λοιπόν, οι οπαδοί σχεδιάζουν να προχωρήσουν σε κατάληψη των γραφείων της «κίτρινης» ΚΑΕ, στο Αλεξάνδρειο. Αν δεν αλλάξει κάτι, αυτό αναμένεται να γίνει το αμέσως προσεχές διάστημα.
Στο μεταξύ, η πενταμελής επιτροπή, η οποία είχε ανακοινωθεί στη συνάντηση των παραγόντων του Άρη, που είχε γίνει μετά από πρωτοβουλία της διοίκησης του Α.Σ. την προηγούμενη εβδομάδα, εγκρίθηκε σήμερα το απόγευμα (5/2) από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης των μελών.

Η επιτροπή αυτή, την οποία αποτελούν οι κύριοι Ψηφίδης, Αρβανίτης, Καπάζογλου, Ζεϊμπέκης και Γρόλλιος, έλαβε και επίσημα το χρίσμα να προσπαθήσει μέσω συζητήσεων να βρει λύση στο πρόβλημα της ΚΑΕ, ξεκινώντας επαφές με το Νίκο Λάσκαρη, αλλά και να εξετάσει άλλες επιλογές, για τη δημιουργία διοίκησης Πρωτοδικείου.
Keywords
Τυχαία Θέματα