Κοντοές: «Γλυκόπικρη γεύση» (video)

Ο Γιάννης Κοντοές με δηλώσεις του στην «Ώρα των Πρωταθλητών» δεν έκρυψε τη χαρά του για το πρώτο του γκολ στη Σούπερ Λιγκ, η οποία, ωστόσο, μετριάστηκε, από το γεγονός ότι ο Απόλλωνας δεν πήρε τη νίκη επί του Πλατανιά.

«Η αλήθεια είναι, όσο κι αν φαίνετα οξύμωρο, ότι ο φροντιστής μου είχε πει ότι θα βάλω γκολ και ο Ζησόπουλος στο φάουλ μου είπε πήγαινε μέσα. Μου αφήνει μια γλυκόπικρη γέυση, σίγουρα είναι έντονο συναίσθημα, αλλά θα
ήταν καλύτερα να συνοδευόταν και με τους τρεις βαθμούς», είπε ο έμπειρος αμυντικός για το «παρθενικό» του τέρμα στη μεγάλη κατηγορία και πρόσθεσε για το αν ο Απόλλωνας που έπαιζε για δύο αποτελέσματα,ήταν πιο απελευθερωμένος από τον Πλατανιά:

«Το έχω πει και σε παλιότερη συνέντευξη ότι αν είχαμε τηνίδια ομάδα από το καλοκαίρι, θα είχαμε κάνει πολύ καλύτερα πράγματα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα αυτή τη στιγμή. Τηρουμένων των αναλογιών παίζουμε για το αποτέλεσμα. Πατούσαμε πολύ καλύτερα σήμερα, αν αξαιρέσεις ένα 5λεπτο-7λεπτο, έχουμε καλύτερους παίκτες και νομίζω χωρίς να ακουστεί κάπως ότι σήμερα αξίζαμε και τους τρεις βαθμούς».

Δείτε αναλυτικά στο video τις δηλώσεις του.
Keywords
Τυχαία Θέματα