Προτεραιότητα η ξεκούραση

Στη Λετονία για τον αυριανό (5/2) αγώνα με τη Βέντσπιλς για το BCL βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τους παίκτες να χρειάζονται άμεσα αποφόρτιση από την ένταση των ημερών.

Το καλό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι δεν ταλαιπωρήθηκε σήμερα (5/2) για να φτάσει στη Λετονία, όπου αύριο τον υποδέχεται η Βέντσπιλς στο καθοριστικό μεταξύ τους παιχνίδι, που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα περάσει στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.
Το κακό είναι ότι έστω κι έτσι, οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν εκεί εξαντλημένοι, λόγω του ντέρμπι χθες με τον Παναθηναϊκό και των απανωτών μετακινήσεων, που άρχισαν από το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του «Δικέφαλου» μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό έκαναν αποκατάσταση στο γυμναστήριο του PAOK Sports Arena και το ίδιο βράδυ αναχώρησαν για Αθήνα. Η πτήση ήταν στις 23:15, περίπου μία ώρα μετά προσγειώθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» και σήμερα το πρωί, από τις 07:00, ξεκίνησαν το μεγάλο σε διάρκεια και απόσταση ταξίδι, με τελικό προορισμό το Βέντσπιλς.

Η πρώτη πτήση ήταν από την Αθήνα για το αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης, η δεύτερη για αυτό της Ρίγα και από εκεί οι «ασπρόμαυροι» μετέβησαν οδικώς για Βέντσπιλς, διανύοντας απόσταση περίπου τριών ωρών. Να σημειωθεί ότι στη Λετονία η αποστολή του ΠΑΟΚ συνάντησε πολύ κρύο (-3 βαθμούς Κελσίου) και ελαφριά χιονόπτωση, που έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα.

Ο αρχικός προγραμματισμός έλεγε ότι θα γινόταν προπόνηση σήμερα το βράδυ στο γήπεδο, όπου αύριο θα γίνει η αναμέτρηση των δύο αντιπάλων, όμως, δόθηκε προτεραιότητα στην ξεκούραση των παικτών. Το είχαν μεγάλη ανάγκη, μετά την έντονη δραστηριότητα του διημέρου. Έτσι, η αποψινή προπόνηση αναβλήθηκε. Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν μία φορά πριν τον αγώνα με τη Βέντσπιλς, αύριο (6/2), στις 12:30 μ.μ.. Το παιχνίδι, θυμίζουμε, θα ξεκινήσει τις 21:30, ώρα Ελλάδας.

Όμορφη στιγμή του σημερινού ταξιδιού για την αποστολή του ΠΑΟΚ ήταν, όταν στη Φραγκφούρτη ένας φίλος της ομάδας δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τους παίκτες και να τους δώσει τις ευχές του, εν όψει του «τελικού» κόντρα στη Βέντσπιλς.
Keywords
Τυχαία Θέματα