"Σατανικά" γέλια στην έναρξη των γυρισμάτων του "IT: Chapter 2"

Ο James McAvoy μοιράστηκε μία φωτογραφία από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων.

Με το "σατανικό" γέλιο της "La vache qui rit" ξεκίνησαν τα γυρίσματα του "IT: Chapter 2".

Ο James McAvoy("Wanted", "X-Men"), που θα ενσαρκώσει τον ενήλικο Bill Denbrough για το sequel του "IT", μοιράστηκε μία φωτογραφία από την πρώτη

μέρα των γυρισμάτων, που λαμβάνουν χώρα στο Τορόντο.

Στην εικόνα βλέπουμε τον πρωταγωνιστή να κρατάει ένα κομμάτι τυρί "La vache qui rit", κάνοντας ένα λογοπαίγνιο για το γεγονός ότι η ιστορία εξελίσσεται στην μικρή πόλη Ντέρι της πολιτείας του Μέιν. Μέσω της λεζάντας, ο McAvoy μας ενημερώνει ότι πρόκειται για την "Πρώτη μέρα στο 'ΙΤ 2'".

Μαζί με τον McAvoy, το cast της ταινίας συμπληρώνουν οι Jessica Chastain ως Beverly, James Ransone ως Eddie, Bill Hader ως Richie, Isaiah Mustafa ως Mike, Jay Ryan ως Ben, Andy Bean ως Stanley και Bill Skarsgård ως Pennywise.

Το σενάριο του sequel υπογράφει ο Gary Dauberman, όπως και στην πρώτη ταινία, και είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα ("IT") του άρχοντα του τρόμου Stephen King. Το "IT: Chapter 2" εξελίσσεται 27 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, όταν οι Losers Club κατάφεραν να νικήσουν τον σατανικό Pennywise... ή, τουλάχιστον, έτσι πίστευαν. Τώρα ως ενήλικες, πρέπει να επιστρέψουν στο Ντέρι για να εξαλείψουν τον Pennywise μια για πάντα.

Το "IT:Chapter 2" θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου, 2019, σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ηνωμένο Βασίλειο.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Read more on [SITE_NAME]Ο Isaiah Mustafa θα μπει στο Loser's Club του "It: Chapter 2"Ο Bill Skarsgard προειδοποιεί ότι το It:Chapter 2 θα είναι "διαφορετική εμπειρία"Προστέθηκαν στο cast του IT: Chapter 2 οι... ενήλικες Eddie και Stanley του Loser's Club

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα