Σαρικόπουλος: "Στον ΠΑΟΚ έχουμε κάνει τρομερή προσπάθεια!"

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ σχηματίστηκε σχεδόν από το μηδέν και προσπάθησε να φτάσει στο καλύτερο δυνατό σημείο ετοιμότητας, ώστε να παρουσιαστεί αξιόμαχη και ανταγωνιστική τη νέα σεζόν. Σε αυτά ακριβώς είναι που εστίασε ο Ζήσης Σαρικόπουλος, στις δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη (26/9) στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ.

Ο
σέντερ του "Δικέφαλου" είπε αρχικά: "Πολλοί μπορούν να πούνε ότι η ομάδα μας φτιάχτηκε την τελευταία στιγμή. Αρχίσαμε να δραστηριοποιούμαστε στις 20 Αυγούστου, αλλά έχει γίνει τρομερή δουλειά για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος! Εγώ έφτασα στην ομάδα στις 30 Αυγούστου και με το τελευταίο παιδί που ήρθε, κάναμε μία εβδομάδα προπονήσεων μαζί με τα φιλικά".

Και συνέχισε: "'Εχουμε κάνει τρομερή προσπάθεια για να καλύψουμε κάποια κομμάτια στη φιλοσοφία, να αφομοιωθούν κάποια πράγματα καινούργια! Οι Έλληνες της ομάδας είναι γνώστες κι έχουν προσπαθήσει πολύ με τη σειρά τους να βάλουν στο κλίμα τα νέα παιδιά στην ελληνική πραγματικότητα. Δουλειά των παικτών είναι να παίζουμε και αυτό θα κάνουμε κι εμείς".
Keywords
Τυχαία Θέματα