SportimeBet: Δωρεάν την Παρασκευή με 16 σελίδες που σε πάνε ταμείο!

SportimeBet: Κάπως καλύτερα τα ποσοστά μας την περασμένη εβδομάδα, σε σχέση με την εκκίνηση της χωριστής πορείας του SportimeBet. Είπαμε. Το παίρνετε κάθε Παρασκευή εντελώς δωρεάν μαζί με το Sportime και σας κρατά συντροφιά Παρασκευή και Σαββατοκύριακο. Τώρα φυσικά και την Δευτερά, αφού τότε έχουμε και το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Αρσεναλ. Παιχνίδια που θα πάει ποντάρισμα. Αλίμονο. Στη συνέχεια ακολουθεί το Τσάμπιονς Λιγκ. Ορεξη να έχετε.

SportimeBet

Γενικώς

δηλαδή αφού στο πρόγραμμα υπάρχουν το ΑΕΚΠΑΟΚ, το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ και μια σειρά ακόμα με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που αξίζουν την προσοχή και το ποντάρισμά μας.

Οδηγός της ομάδας του SportimeBet οι επιτυχίες που είχαν ο Λάμπρος Γκαραγκάνης στη στήλη του «Λαμπρούκος μπαλαντέρ» που είχε το απόλυτο με δύο επιλογές από το ελληνικό πρωτάθλημα που διπλασίαζαν. Ξανά εξαιρετικός ο Χοσέ, του οποίου τα προγνωστικά μπορείτε να διαβάζετε σε καθημερινή βάση. Τόσο από την εφημερίδα, όσο κι από το site του xosetips.com.

Δείτε ακόμα
Απίθανη ανατροπή στο μπάσκετ!

Οι συνεργάτες του SportimeBet έκαναν πάλι το καθήκον τους. Οι Betarades.gr είχαν υψηλές αποδόσεις και επιτυχία 2/3 με κερδισμένες επιλογές το goal/goal στην Τούμπα και το over 2,5 στο παιχνίδι της Λέστερ κόντρα στην Τότεναμ. Κερδισμένη κατά το ήμισυ και η ομάδα του Makrabet.com με το συνδυαστικό ποντάρισμα στο Τσέλσι – Λίβερπουλ.

Οι συνεργάτες του SportimeBet και όλη η συντακτική ομάδα οφείλουν ένα ευχαριστώ για τον τρόπο που έχετε αγκαλιάσει αυτή την στοιχηματική προσπάθεια με ένα ένθετο που προσφέρεται εντελώς δωρεάν στους αναγνώστες του Sportime. Δύσκολη περίοδος για ειδικές εκδόσεις με έξτρα σελίδες από την εφημερίδα, πολλώ δε από τη στιγμή που στο στοιχηματικό κομμάτι ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Συνεχίζουμε να προτείνουμε και να προβάλουμε τις εκτιμήσεις με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Το τρίτο τεύχος είναι… φαρμακερό!

The post SportimeBet: Δωρεάν την Παρασκευή με 16 σελίδες που σε πάνε ταμείο! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα