Ιδιαίτερα μαθήματα άμυνας ο Ραμίρεθ

Στον Κίκο Ραμίρεθ δεν άρεσε καθόλου αυτό που είδε από την ομάδα του στον αγώνα της περασμένης Κυριακής (22/9) στη Λάρισα, με αντίπαλο την ΑΕΛ. Ο Ισπανός τεχνικός του ΑΟΞ απογοητεύτηκε από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, η οποία συνέβαλε στη βαριά ήττα με σκορ 3-0 από τους "βυσσινί", κι έτσι κάνει ιδιαίτερα μαθήματα... άμυνας στους παίκτες του εν όψει της συνέχειας.

Για τον Ραμίρεθ, αυτό που προέχει είναι
να μην βρεθεί ξανά η ομάδα του στη θέση του... σάκου του μποξ για οποιονδήποτε αντίπαλο. Έτσι, εστιάζει στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας στην αμυντική λειτουργία, τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο, ευελπιστώντας ότι αρχής γενομένης από το ερχόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Βόλο (29/9) η κατάσταση θα διορθωθεί για τον ΑΟΞ.

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία της ομάδας γι' αυτό το παιχνίδι, δύο παίκτες δεν είναι στη διάθεση του Ραμίρεθ. Ο Δημοσθένης Μπαξεβανίδης, ο οποίος είναι τραυματίας, και ο Χρήστος Λισγάρας, ο οποίος αποβλήθηκε στη Λάρισα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην ερχόμενη αναμέτρηση. Για σήμερα (27/9) έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση, ενώ το Σάββατο η ομάδα θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στο Xanthi FC Arena.
Keywords
Τυχαία Θέματα