Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ 1-0: Την πλήγωσε ο πρώην (vid)

Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ 1-0: Την πλήγωσε ο πρώην (vid)ageorgiΔευ, 01/04/2021 - 23:58

Η Λίβερπουλ υπέστη τη δεύτερη φετινή της ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ, χάνοντας 1-0 στο Σαουθάμπτον από γκολ του πρώην «κόκκινου» Ντάνι Ινγκς.


Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και είναι στην κορυφή στη διαφορά τερμάτων με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά με ματς περισσότερο. Αντίθετα, η Σαουθάμπτον επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγώνες.
Το ματς ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό

τρόπο για τη Σαουθάμπτον, καθώς μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Γουόρντ - Πράουζ εκτέλεσε φάουλ, ο Ινγκς πήρε την μπάλα από αριστερά στην περιοχή μετά από κακή αντίδραση του Αλεξάντερ-Άρνολντ και με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ σκόραρε απέναντι στην παλιά του ομάδα.
Η Λίβερπουλ πίεσε για την ισοφάριση αλλά οι γηπεδούχοι με καλή τακτική μπλόκαραν τα ατού του Κλοπ, ο οποίος επανέφερε στη βασική ενδεκάδα τον Τιάγκο και τοποθετησε τον Χέντερσον ως παρτενέρ του Φαμπίνιο στο κέντρο της άμυνας. Την καλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους την είχαν μάλιστα οι γηπεδούχοι στο 41' με άστοχο σουτ του Τέλα, ο οποίος είχε αντικαταστήσει νωρίτερα τον Τζενεπό λόγω τραυματισμού.
Στο δεύτερο μέρος οι «ρεντς» αύξησαν την πίεση αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες και μάλιστα στο 84' παραλίγο να την πατήσουν, καθώς σε αντεπίθεση του Βαλερί ο Άλισον βγήκε μακριά από την εστία του και ο Φαμπίνιο κατάφερε να διώξει πάνω στη γραμμή το πλασέ του παίκτη των γηπεδούχων. Η Λίβερπουλ είχε μία άστοχη κεφαλιά του Μανέ στις καθυστερήσεις, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, μένοντας χωρίς γκολ δεύτερη σερί αγωνιστική και φέρνοντας δάκρυα στον προπονητή των γηπεδούχων Ραλφ Χάζενχουτλ, που κέρδισε για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Κλοπ.
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ (Χάζενχουτλ): Φόρστερ - Ουόκερ - Πίτερς, Μπέντναρεκ, Στίβενς, Μπέρτραντ - Άρμστρονγκ, Γουόρντ - Πράουζ, Ντιαλό, Τζενεπό (32' Τέλα) - Ινγκς (78' Ενλουντουλού), Γουόλκοτ (82' Βαλερί).
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Κλοπ): Άλισον - Αλεξάντερ - Άρνολντ (78' Μίλνερ), Χέντερσον, Φαμπίνιο, Ρόμπερτσον - Οξλέιντ - Τσέιμπερλιν (57' Σακίρι), Τιάγκο, Βαϊνάλντουμ - Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ.
 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Southampton - Ποδόσφαιρο Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Southampton FC ΑΓΓΛΙΑ Η Λίβερπουλ υπέστη τη δεύτερη φετινή της ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ, χάνοντας 1-0 στο Σαουθάμπτον από γκολ του πρώην «κόκκινου» Ντάνι Ινγκς.
Article publish on Δευ, 01/04/2021 - 23:58 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα