Λαμία - Άρης 2-0: Έσπασε το ρόδι

Λαμία - Άρης 2-0: Έσπασε το ρόδιageorgiΔευ, 01/04/2021 - 21:40

Η Λαμία επικράτησε 2-0 του Άρη, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.
Από τη μία η Λαμία, που αποχαιρέτησε πριν από λίγα 24ωρα το 2020 χωρίς να έχει γευτεί τη χαρά της νίκης από το ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν. Από την άλλη ο Άρης, που είναι αναμφίβολα η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος,

αγνοώντας μεταξύ άλλων (μέχρι σήμερα) τι θα πει ήττα μακριά από το Βικελίδης. Όσο ενδιαφέρον κι αν ήταν το "μείγμα" της αποψινής αναμέτρησης στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, στα χαρτιά η κατάληξή της ήταν σε έναν βαθμό προκαθορισμένη. 

Στην πράξη ωστόσο τα πράγματα εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά. Η Λαμία κατέκτησε το πρώτο της φετινό "τρίποντο" κι όσο κι αν ευνοήθηκε από τις επιμέρους συνθήκες (προηγήθηκε γρήγορα στο σκορ, σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μία ομάδα με μεγάλες τεχνικές αρετές, που επιδιώκει να βάλει τη μπάλα κάτω), αυτό δεν αλλάζει τη μεγάλη εικόνα: το ποδόσφαιρο είναι τόσο απρόβλεπτο, που ακόμα και το μεγαλύτερο αουτσάιντερ μπορεί, έστω για λίγο, να θυμίζει φαβορί.

Τα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης ήταν χαρακτηριστικά, με το δεύτερο γκολ της Λαμίας να είναι... έργο τέχνης:

Ο Άρης δεν είναι βεβαίως τυχαία ομάδα. Μπορεί να μην κατάφερε να επαναλάβει την απίθανη ανατροπή που πέτυχε κόντρα στον Ατρόμητο, όμως την προσπάθειά του την έκανε και με το παραπάνω. Είχε πολλές και καλές ευκαιρίες, με σημείο αναφοράς τον Μπρούνο Γκάμα, αλλά όταν ήρθε η αποβολή του Σούντγκρεν στο 63', άρχισε μοιραία να μένει από δυνάμεις. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λαμία - Ποδόσφαιρο Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λαμία ΕΛΛΑΔΑ Η Λαμία επικράτησε 2-0 του Άρη, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Article publish on Δευ, 01/04/2021 - 21:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα