Αρνητικό αμυντικό ρεκόρ για την ΑΕΚ (pic)

Αρνητικό αμυντικό ρεκόρ για την ΑΕΚ (pic)gvasilioΔευ, 01/04/2021 - 23:28

Η άσχημη πορεία της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα αποδεικνύεται και στους αριθμούς, με την Ένωση να δέχεται γκολ για όγδοο σερί ματς.

Αρνητικό ρεκόρ έντεκα χρόνων έθεσε η ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής

με την ήττα που γνώρισε από τον Ολυμπιακό, καθώς για όγδοο διαδοχικό παιχνίδι δέχθηκε τουλάχιστον ένα γκολ σε αγώνα της. 

Ήταν Ιανουάριος του 2010 όταν η Ένωση έβλεπε την εστία της να παραβιάζεται συνολικά σε δέκα συνεχόμενα παιχνίδια στη Super League και πλέον απέχει δύο ματς να το ισοφαρίσει.

Όπως αναφέρει η σελίδα Supergreek_league η ΑΕΚ με το γκολ που δέχθηκε έφτασε τα 8 συνεχόμενα παιχνίδια που δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ, ενώ συνολικά η εστία της έχει παραβιαστεί 14 φορές.

Τέσσερις φορές από τον Ολυμπιακό, τρεις από τον Απόλλωνα, δύο από τον Παναθηναϊκό και τον Βόλο και μία από τους ΟΦΗ, ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης. 

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: 

 

 

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Supergreek League (@supergreek_league)

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Η άσχημη πορεία της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα αποδεικνύεται και στους αριθμούς, με την Ένωση να δέχεται γκολ για όγδοο σερί ματς. Article publish on Δευ, 01/04/2021 - 23:28 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα