Σαν ένα «θηρίο στο κλουβί» ο Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Σαν ένα «θηρίο στο  κλουβί» ο Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)mkatsafaΤετ, 10/28/2020 - 14:09

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αισθάνεται σαν «θηρίο στο  κλουβί», μετά την άσχημη εξέλιξη με τον κορωνοϊό και την απουσία του στο ματς απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Ο διεθνής Πορτογάλος επιθετικός κατέγραψε ένα άλλο θετικό αποτέλεσμα Covid-19 την Τρίτη μετά την πρώτη διάγνωση στις 13 Οκτωβρίου.

Ως εκ τούτου ο Ρονάλντο δεν θα αντιμετωπίσει τον μακροχρόνιο αντίπαλο του Λιονέλ Μέσι στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη

το βράδυ και θα πρέπει να παρακολουθήσει την αναμέτρηση σε καραντίνα στο σπίτι του. Οι φίλοι του έχουν αποκαλύψει ότι «αισθάνεται σαν ένα θηρίο αναγκασμένο να μείνει στο κλουβί» με τον Ρονάλντο να είναι απογοητευμένος για την απουσία του απόψε, όπως αποκαλύπτει το Tuttosport. Αφότου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στο διάστημα παρουσίας του με την Εθνική Πορτογαλίας στις 13 Οκτωβρίου, ο 35χρονος κατέγραψε ένα άλλο θετικό αποτέλεσμα την περασμένη Πέμπτη και ήλπιζε να επιστρέψει στη δράση για την σύγκρουση της Τετάρτης, αλλά ένα άλλο θετικό αποτέλεσμα την Τρίτη «έσβησε» τις ελπίδες του.

Ο Ρονάλντο ήταν ασυμπτωματικός όταν βρέθηκε θετικός στον ιό και συνεχίζει να μην παρουσιάζει συμπτώματα της ασθένειας. 
Η επανένωση του με τον Μέσι δεν θα γίνει λοιπόν και οι φίλοι των δύο ποδοσφαιριστών θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου για τον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα. Δύο από τους μεγαλύτερους παίκτες του αθλήματος δεν έχουν αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον στο Τσάμπιονς Λιγκ, από τον ημιτελικό μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2011-12. Αυτό που κάνει με πάθος ο Ρονάλντο είναι να γυμνάζεται σκληρά για να επανέλθει σε καλή κατάσταση. 

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.         

“El éxito en la vida no se mide por lo que logras, sino por los obstáculos que superas”

Keywords
Τυχαία Θέματα