Η παραίτηση Μπαρτομέου προαναγγέλλει παραμονή του Μέσι;

Η παραίτηση Μπαρτομέου προαναγγέλλει παραμονή του Μέσι;    mkatsafaΤετ, 10/28/2020 - 13:41

O Μέσι για να μην μπει σε δικαστική διαμάχη με τον σύλλογο που πέρασε όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα, αποφάσισε να παραμείνει με «κρύα» καρδιά. Από τις 4 Σεπτεμβρίου σε άρθρο στο novasports. gr είχαμε επισημάνει ότι  Μέσι-Μπαρτομέου δεν μπορούν να συνυπάρξουν και η φυσική εξέλιξη θα ήταν να φύγει ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα. Έτσι κι έγινε.

Την Τρίτη η είδηση που έκανε το γύρο

του κόσμου, ήταν ότι ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου παραιτήθηκε. Ανέλαβε τη Μπαρτσελόνα το 2014 και είναι δίκαιο να πούμε ότι έκτοτε η πορεία του συλλόγου δεν ήταν η ιδανική. Λάθος χειρισμοί στις μεταγραφές, μέτρια πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τους «μπλαουγκράνα» να κερδίζουν το τελευταίο τους τρόπαιο το 2015. Όλο το ειδικό βάρος αγωνιστικά τα τελευταία χρόνια έπεσε αποκλειστικά στις πλάτες του Λιονέλ Μέσι. Μπορεί ο Αργεντινός σταρ να παρέμεινε στην ομάδα, αλλά δεν λησμόνησε να επισημάνει ότι η διοίκηση του συλλόγου και ο πρόεδρος Μπαρτομέου οδηγούν τον σύλλογο σε «μαρασμό».

Ακολούθησε καμπάνια για να μαζευτεί ο απαιτούμενος αριθμός υπογραφών για την αποπομπή του Μπαρτομέου. Η κόντρα του με τον Μέσι ήταν σίγουρο ότι θα έχει νικητή τον Αργεντινό και πριν διεξαχθεί δημοψήφισμα, αποφάσισε τελικά να παραιτηθεί. 
Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται πλέον είναι αν μετά από αυτή την εξέλιξη, άλλαξε και η διάθεση του Μέσι. Ο 33χρονος βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και αν ο Μπαρτομέου παρέμενε στον προεδρικό σύλλογο, έμοιαζε σίγουρη η φυγή του Αργεντινού από την Καταλονία.

Ωστόσο τώρα, με πιθανή αλλαγή κατεύθυνσης στον ορίζοντα, θα μπορούσε ο Μέσι να επιλέξει να παραμείνει στη Μπαρτσελόνα. Οι «Times» έδωσαν πρόσφατα κάποια εικόνα για την κατάσταση, ισχυριζόμενοι ότι η αποχώρηση του Μπαρτομέου είναι πιθανό να επεκτείνει το μέλλον του Μέσι με την Μπαρτσελόνα. Αν εκπονηθεί ένα πλάνο που θα οδηγήσει και πάλι την Μπαρτσελόνα στους τίτλους, δύσκολα ο Μέσι θα φύγει από ένα γνώριμο περιβάλλον για να ξεκινήσει κάτι καινούργιο στα 34 χρόνια του.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Το μεγάλο σίριαλ του καλοκαιριού ήταν η δημοσιοποίηση της επιθυμίας από τον Μέσι να εγκαταλείψει την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα. Article publish on Τετ, 10/28/2020 - 13:41 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα