Αποθέωση του Σαλάχ από τον Πίτερ Κράουτς!

Αποθέωση του Σαλάχ από τον Πίτερ Κράουτς!mkatsafaΤετ, 10/28/2020 - 12:54

Τα προβλήματα της Λίβερπουλ στη δημιουργία φάσεων στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανή χωρίς τους τρεις βασικούς της επιθετικούς και είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά μετά από 51 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις στο «Άνφιλντ» και για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο του 2018 (απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι), η Λίβερπουλ δεν είχε καμία τελική στην εστία σε αυτό το διάστημα.

Με την είσοδο και των τριών παικτών στο δεύτερο ημίχρονο, οι «κόκκινοι» βρήκαν τις λύσεις και έφτασαν στη νίκη με

τον Ζότα να πετυχαίνει το γκολ Νο 10000 στην ιστορία του συλλόγου, 128 χρόνια μετά τον πρώτο που είχε πετύχει ο Τζόκ Σμιθ τον Σεπτέμβριο του 1892 και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη στο τέλος. Με αυτό το τέρμα, ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει πλέον συμμετοχή σε 10 γκολ σε 10 αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ στο Άνφιλντ (9 γκολ, 1 ασίστ).
Η επιδόσεις του Αιγύπτιου και ο τρόπος παιχνιδιού του εντυπωσιάζουν τον Κράουτς που έσπευσε μιλώντας στη Mirror να αποθεώσει τον Σαλάχ.

«Κάποιες φορές φαίνεται να μην μπορεί να παιχτεί από τους αντιπάλους του. Πρόσεξα κάποια από τα περάσματα που κάνει εφέτος, με κινήσεις που βγάζει δύο ή τρεις αντιπάλους του από το παιχνίδι, δημιουργώντας καλές συνθήκες επίθεσης. Όταν ήρθε και πέτυχε 44 γκολ (στην σεζόν 2017/18), «πυροβολούσε» από παντού και ένιωθες ότι η πάσα ήταν γι΄αυτόν η τελευταία λύση, αλλά τώρα μπαίνει μέσα και ψάχνει τους συμπαίκτες του. Δεν είναι πια μόνο ένας ακραίος ποδοσφαιριστής που σκοράρει ακατάπαυστα, έχει πια τη δυνατότητα να δημιουργεί φάσεις για τους συμπαίκτες του. Είναι ένας πλήρης παίκτης!». 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool FC ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Γιούργκεν Κλοπ επέλεξε να ξεκινήσει στο παιχνίδι με αντίπαλο την Μίντιλαντ, χωρίς τη γνωστή επιθετική τριπλέτα του (Φιρμίνο, Σαλάχ, Μανέ). Article publish on Τετ, 10/28/2020 - 12:54 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα