Ίντερ-Ρόμα 1-0: Ο Τουράμ την επανέφερε στην κορυφή (vids)

Την 5η της νίκη στα τελευταία έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις όπου παραμένει αήττητη σημείωσε η Ίντερ, η οποία ήταν ανώτερη της Ρόμα στο Μιλάνο κερδίζοντας με 1-0 σε ματς για την 10η αγωνιστική της Serie A.

Ο αγώνας άρχισε με πολύ έντονες αποδοκιμασίες προς τον Ρομέλου Λουκάκου από τους φιλάθλους της Ίντερ που τον χαρακτήρισαν “προδότη”, με την πρώτη φάση του αγώνα να είναι για τους “νερατζούρι” στο 5′, όταν ο Τσαλχάνογλου σούταρε έξω από την περιοχή με τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Το ντέρμπι

κρίθηκε στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μάρκους Τουράμ μετά την ασίστ του Φεντερίκο Ντι Μάρκο να νικά τον Ρούι Πατρίσιο για το 1-0.

Η Ίντερ είχε δοκάρι και στο 90ο λεπτό σε σουτ του Κάρλος Αουγκούστο, ο οποίος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ρούι Πατρίσιο.

Με τη νίκη αυτή, η Ίντερ προσπέρασε την Γιουβέντους και είναι πρώτη με 25 βαθμούς, δύο μπροστά από την Γιουβέντους και τέσσερις από τη Μίλαν που παίζει το βράδυ της Κυριακής στο “Ντιέγο Μαραντόνα” με τη Νάπολι. Η Ρόμα έμεινε στους 14 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα