Σάκκαρη: «Είμαι έτοιμη για οποιαδήποτε αντίπαλο»

Έτοιμη για το τουρνουά του «Qatar TotalEnergies Open 2022» (20-26/2) είναι η Μαρία Σάκκαρη, όπως τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις που παραχώρησε εν όψει της συμμετοχής της σε αυτό.

Το Νο.6 του κόσμου, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα, θα έχει την ευκαιρία στο πρώτο 1000άρι της σεζόν να αναρριχηθεί για παρθενική φορά στην καριέρα της στο Top 5 και εμφανίστηκε απόλυτα συγκεντρωμένη σε αυτό.

Μάλιστα σχολίασε πως το παιχνίδι της είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αν και δεν μπόρεσε να κατακτήσει το τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης,

στο οποίο ηττήθηκε στον τελικό.

Να υπενθυμίσουμε πως η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Αν Λι στον δεύτερο γύρο της Διοργάνωσης.

Όσον αφορά τις δηλώσεις της στην WTA εν όψει του «Qatar TotalEnergies Open 2022» η Ελληνίδα σημείωσε πως:

«Αισθάνομαι πολύ ωραία σε αυτό το τουρνουά. Είμαι χαρούμενη που είμαι πίσω στη ζέστη και στον ήλιο. Θεωρώ ότι το παιχνίδι μου είναι σε πολύ καλό επίπεδο αυτή την στιγμή και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ».

Για τη σεζόν ως τώρα: «Είναι ιδανικός ο τρόπος που μπήκα στη σεζόν. Ήταν στενάχωρο το αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά το παιχνίδι μου είναι σε καλό επίπεδο και είμαι χαρούμενη γι αυτό».

Για το τουρνουά του Κατάρ: «Είμαι μια παίκτρια που μπορεί να κάνει αλλαγές πολύ εύκολα. Από εδώ και πέρα όλα τα τουρνουά είναι πολύ ωραία και είναι μια ευκαιρία να παίξω καλά. Είναι δύσκολο, αλλά είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε αντίπαλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα