Kαθυστερεί η μετακόμιση της Τότεναμ

Οι «σπερς» δεν αναμένεται να μπουν στο νέο τους σπίτι πριν από τον προσεχή Οκτώβριο, λόγω προβλημάτων στα συστήματα ασφαλείας.

Οι Λονδρέζοι ήλπιζαν ότι θα εγκαινίαζαν το καινούργιο τους γήπεδο - που κατασκευάζεται στην ίδια τοποθεσία με το παλιό «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» - στο ματς Πρέμιερ Λιγκ με την Λίβερπουλ στις 15 Σεπτεμβρίου, όμως προκειμένου να ληφθεί η άδεια καταλληλότητας, θα πρέπει να διεξαχθούν δύο επιτυχημένα test event στις 27/8 και 1/9.

Όπως διαπιστώθηκε όμως, οι ελλείψεις στο θέμα της ασφάλειας καθιστούν αδύνατη την τέλεση
των δοκιμαστικών και έτσι το ματς με τους «ρεντς» όπως και αυτό με την Κάρντιφ (6/10) μεταφέρθηκαν στο «Γουέμπλεϊ», όπως και ματς της NFL που ήταν προγραμματισμένο για το νέο γήπεδο στις 14/10.

Πλέον το ερώτημα είναι αν οι «σπερς» θα προλάβουν το παιχνίδι της 28ης Οκτωβρίου με την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ βρίσκονται σε συνεννόηση και με την ΟΥΕΦΑ για την έδρα στα παιχνίδια των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρόεδρος της Τότεναμ Ντάνιελ Λίβι, ζήτησε υπομονή από τους φιλάθλους για την ταλαιπωρία καθώς η κατασκευή του νέου γηπέδου οδεύει προς την ολοκλήρωσή της.
Keywords
Τυχαία Θέματα