Ρόσι: "Είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα"

Προβληματισμένος με την ήττα της Ουγγαρίας από την Ελλάδα εμφανίστηκε ο τεχνικός των Μαγυάρων, Μάρκο Ρόσι στη συνέντευξη τύπου.Ο 54χρονος Ιταλός τεχνικός δήλωσε απογοητευμένος με το αποτέλεσμα, τόνισε πως η ομάδα του είχε καλύτερη παρουσία στην Αθήνα απ' ότι στο παιχνίδι της Βουδαπέστης και στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο δέχθηκε το γκολ
η Ουγγαρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκο Ρόσι:

Για το παιχνίδι με την Ελλάδα:

«Είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, κρατήσαμε την τακτική μας, αλλά στην επανάληψη χάσαμε την οργάνωσή μας. Πιθανόν παίξαμε καλύτερα εδώ απ΄ ότι στην Ουγγαρία, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε».

Για το πως εξελίχθηκε το ματς:

«Ήταν δύσκολα στη Φινλανδία κι εδώ σήμερα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε, να βάλουμε πίεση και να έχουμε ψηλά τις γραμμές μας. Είχαμε καλή τακτική, αλλά στην επανάληψη χάσαμε μέτρα. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, αλλά σε μια στιγμή αμυντικής ανισορροπίας δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ».

Για την επόμενη αναμέτρηση της Ουγγαρίας κόντρα στην Εσθονία:

«Θα προσπαθήσουμε να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι, τη Δευτέρα (15/10). Το επόμενο ματς είναι εναντίον της Εσθονίας. Μπορεί να έχουν χάσει και τις τρεις φορές, όμως έχασαν και τις τρεις με 1-0. Θα είναι δύσκολα για μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα