Ροντρίγκες: "Στεναχωρήθηκα που έφυγα από τη Ρεάλ"

Ο Χάμες Ρονρίγκες παραδέχθηκε σε συνέντευξη που έδωσε σε ισπανικά μέσα, ότι ήταν λυπημένος που έφυγε από την Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να αφήσει το στίγμα του, αλλά σέβεται την απόφαση του Ζινεντίν Ζιντάν και ότι θα ήθελε να αντιμετωπίσει την Ρεάλ στον τελικό του Champions League. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός δόθηκε το καλοκαίρι στην Μπάγερν και φαίνεται να μην έχει αποδεχτεί ακόμη τον τρόπο
που έφυγε από την Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

«Τα στοιχεία είναι εκεί για να ερμηνευτούν και κάθε προπονητής έχει τους αγαπημένους τους παίκτες, το καταλαβαίνω», δήλωσε ο Ροντρίγκες.

«Ο Ζινεντίν (Ζιντάν) ήταν το είδωλό μου, ήταν ένας σπουδαίος παίκτης, με μεγάλη ποιότητα και θαυμάζω εκείνους που παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Στεναχωρήθηκα για τον τρόπο που έφυγα, καθώς η Ρεάλ ήταν ένα όνειρο για μένα, αλλά το ποδόσφαιρο είναι έτσι, τη μία μέρα βρίσκεσαι εκεί που θέλεις και την επόμενη κάπου αλλού...»

Στη συνέχεια των δηλώσεων του αντέκρουσε τα όσα είχαν ειπωθεί το περασμένο καλοκαίρι, ότι δεν δουλεύει στις προπονήσεις.

«Δεν δέχομαι ότι προπονήθηκα λίγο, προπονήθηκα πολύ, διπλά από το κανονικό», εξήγησε ο διεθνής Κολομβιανός.

«Θέλω πάντα να είμαι σε φόρμα, έχω καθαρή συνείδηση για τον τρόπο προπόνησης μου και όταν έπαιζα έδινα τα πάντα για την ομάδα. Αυτή τη στιγμή η Ρεάλ δεν παίζει καλά, αλλά υπάρχει πολύς δρόμος για να βελτιωθεί μέσα στη σεζόν και να φτάσει στον στόχο της. Θα ήταν καλό να την συναντήσουμε στον τελικό του Champions League» κατέληξε ο 26χρονος άσος της Μπάγερν που αγωνίζεται στους Βαυαρούς με διετή δανεισμό από την Ρεάλ.
Keywords
Τυχαία Θέματα