"Βράνιες δε θα πας πουθενά"

Ο Όγκνιεν Βράνιες έχει βάλει ...φωτιά στην ΑΕΚ με την αδικαιολόγητη συμπεριφορά του, λίγο πριν τον "καυτό" μήνα που ακολουθεί με διαδοχικούς και κρίσιμους αγώνες σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League.

Το πρωί της Τετάρτης (17/1) ο Βόσνιος αμυντικός δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα, δίχως μάλιστα να ενημερώσει κανέναν και για τον λόγο αυτό χαρακτηρίστηκε ως "αδικαιολογήτως απών".

Οι άνθρωποι της
ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι από τη συμπεριφορά του Βράνιες και για τον λόγο αυτό ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε άμεσα μαζί του (παρουσία του Νίκου Λυμπερόπουλου) ξεκαθαρίζοντάς του με τον πλέον ...πειστικό τρόπο ότι η Ένωση δεν επιτρέπει στον οποιονδήποτε να βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Επίσης ότι αποφάσισε να μην αποδεχτεί την οποιαδήποτε νέα (βελτιωμένη) πρόταση της Άντερλεχτ για την απόκτησή του. Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα, αφού βέβαια πρώτα τιμωρηθεί βάση του εσωτερικού κανονισμού, λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε.

Το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ απέκλεισαν στον Βράνιες το ενδεχόμενο άμεσης μετεγγραφής, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να του λέει: "Το κεφάλι κάτω τώρα και δουλειά". Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε μετανιωμένος και τόνισε ότι την Πέμπτη θα βρίσκεται και πάλι στην προπόνηση. Φυσικά μένει να δούμε ποια θα είναι και η απόφαση του Μανόλο Χιμένεθ.
Keywords
Τυχαία Θέματα