Περίπατο με 100αρα η ΤΣΣΚΑ! (video)

Σχεδόν καμία αντίσταση δεν βρήκε η ΤΣΣΚΑ απέναντι στην Αναντολού Εφές, νικώντας τη με το επιβλητικό 110-79. Παρά ένα τρίποντο χαμένη η ισοφάριση του ρεκόρ τριπόντων.

Μόνη πρώτη παραμένει η ρωσική ομάδα μετά την εντός έδρας επικράτηση επί της Εφές.

Οι παίχτες του Ιτούδη τα έκανα όλα τέλεια και δεν άφησαν κανένα περιθώριο σε αυτούς της ρώσικης ομάδας για να αντιδράσουν.

Σημειώνοντας 35 πόντους στην πρώτη περίοδο κι έχοντας δεχτεί μόλις 21, οι παίχτες της ρώσικης «αρκούδας» από νωρίς βρήκαν
τον τρόπο να ξεκλειδώσουν την, κατά γενικά ομολογία, κακοοργανωμένη άμυνα των Τούρκων .

Οι Ρώσοι ήταν πολύ εύστοχοι πίσω από τα 6.75 με τον Ντε Κολό να έχει 3/3 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο. Το 58-46 κολάκευε τους φιλοξενούμενους, που ο μόνος λόγος που ήταν κάπως κοντά στο σκορ ήταν τα καλά ποσοστά του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο που ο Δημήτρης Ιτούδης «έσφιξε» την άμυνα της ομάδας του, οι Τούρκοι περιορίστηκαν σε ρόλο κομπάρσου κι απλώς παρατηρούσαν την ΤΣΣΚΑ να απομακρύνεται στο σκορ.

Σε εξαιρετικό βράδυ βρέθηκε ο Κόρι Χίγκινς με 21π και μόλις ένα δίποντο χαμένο. Τα δύο βασικά «μυαλά» της ΤΣΣΚΑ ήταν σταθεροί, με τον Γάλλο να έχει 13π, 7 α και κυρίως μηδέν λάθη.Ο Σέρχι έβαλε το λιθαράκι ου με 16π, 3ρ, και 3α.

Μοναδικοί διασωθέντες από τους ηττημένους ο Στίματς που έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και τελείωσε με νταμπλ νταμπλ με 10π και 12ρ, αλλά στο τέλος παρασύρθηκε από τη γενικότερη κακή εικόνα της ομάδας του. Ο Μότουμ έκανε επίσης καλό παιχνίδι που όμως πήγε χαμένο. Με 19π τελείωσε ο Αυστραλός.

Οι Ρώσοι παραμένουν μόνοι πρώτοι με 14-4, ενώ η Εφές έπεσε στο 5-13.

Να σημειωθεί ότι τα 18 τρίποντα της ΤΣΣΚΑ είναι ένα τρίποντο λιγότερο από τα 19 που αποτελούν ρεκόρ στην Ευρωλίγκα.
Keywords
Τυχαία Θέματα