Ρονάλντο: «Εγώ έχω κερδίσει το C.L με διαφορετικές ομάδες»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο «DAZN» και μίλησε για αυτό που τον κάνει να διαφέρει από τον Λιονέλ Μεσι. Διαβάστε τι υποστήριξε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Μιλώντας για τις διαφορές της «αιώνιας κόντρας» με τον Αργεντινό, ανέφερε:
«Θα μείνει στην ιστορία, όχι μόνο για τις Χρυσές Μπάλες που κέρδισε, αλλά γιατί είναι ένας παίκτης οποίος βρίσκεται πάντα στην κορυφή, κάθε χρόνο, όπως και εγώ. Η διαφορά
με μένα είναι πως έχω παίξει σε αρκετές ομάδες και έχω κερδίσει το Champions League με αυτές. Έχω υπάρξει πρώτος σκόρερ του Champions League έξι φορές συνεχόμενα. Προφανώς δεν μπορώ να θυμηθώ δύο παίκτες που είναι στην κορυφή να έχουν τόσο έντονο ανταγωνισμό για τόσα πολλά χρόνια».

«Υπάρχουν πολλοί παίκτες που σέβομαι, που κατάφεραν να παραμείνουν στην κορυφή για 2,3,4 χρόνια, το πολύ πέντε. Αλλά 10 χρόνια; Δεν έχει ξαναγίνει. Δεν έχω δει ποτέ παίκτες που, όπως λέμε στην Πορτογαλία, «σπάνε πέτρες κάθε χρόνο», που σκοράρουν 40-50 γκολ, που κερδίζουν τίτλους και είναι πάντα εκεί. Αυτό είναι το δυσκολότερο πράγμα να καταφέρει κανείς στο ποδόσφαιρο. Χρειάζεται να κάνει κανείς πολλά για να παραμείνει στην κορυφή. Αυτό το σώμα δεν έχει πέσει από τον ουρανό, πίσω από κάθε τρόπαιο κρύβεται πολλή δουλειά».
Keywords
Τυχαία Θέματα