Ρίγη συγκίνησης για την κόρη του Ντομινίκ Ουίλκινς

Με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ντομινίκ Γουίλκινς προκαλεί συγκίνηση για την προσπάθεια της ανάπηρης κόρης του.

Την Τρίτη (27/8) ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που παίζει μπάσκετ με την κόρη του, η οποία είναι σε αναπηρικό καροτσάκι!

Η ΤζοΤζο Γουίλκινς πάσχει από "spina bifida" μία πάθηση που προκαλείται όταν είναι ατελές το κλείσιμο της σπονδυλικής στήλης και των μεμβρανών γύρω από τον νωτιαίο μυελό, κατά την πρώιμη ανάπτυξη της εγκυμοσύνης. Αυτό όμως δεν την αποτρέπει
από το να κάνει αυτό που αγαπά: να παίζει μπάσκετ με τον πατέρα της!

Ο ίδιος συγκλόνισε με το μήνυμα που έγραψε για χάρη της: "Οι περισσότεροι όταν βλέπουν την κόρη μου, τη ΤζοΤζο, βλέπουν ένα αναπηρικό καροτσάκι. Όταν τη βλέπω εγώ, βλέπω προοπτική, δύναμη και ομορφιά! Είναι σαν όλους τους άλλους. Όλοι έχουμε προκλήσεις! Απλά έρχονται σε διαφορετική μορφή".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

When most people see my daughter JoJo, they see a wheelchair. When I see her, I see POTENTIAL, STRENGTH and BEAUTY! She’s just like every else. We all have challenges. They just come in different forms. #dominate #dominantones #missionwinnow #jojo #disbaility #acceptance #sensoryinclusion #kulturecity #inclusion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dominique Wilkins (@dominiquewilkins21) στις 27 Αύγ, 2019 στις 6:52 πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα