Το ρόστερ του Παναθηναϊκού δημιουργεί... "πονοκέφαλο"

Μέσα σε όλα τα θέματα που "τρέχει" ο Νίκος Νταμπίζας σε ένα "καυτό" μεταγραφικό καλοκαίρι, είναι και αυτό των "κομμένων". Η λίστα του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού είναι γεμάτη ονόματα, λύσεις δεν έχουν βρεθεί με τα "βαριά" συμβόλαια και το novasports.gr παρουσιάζει τα δεδομένα με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από το Τριφύλλι
και στοιχίζουν - μαζί με την εφορία - 1,5 εκ. ευρώ ετησίως!

Αντονί Μουνιέ

Η περίπτωση του Γάλλου επιθετικού προκαλεί το μεγαλύτερο "πονοκέφαλο" στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Ο Μουνιέ έχει το υψηλότερο συμβόλαιο από όλους όσοι βρίσκονται στο ρόστερ του Τριφυλλιού, δεν έχει δείξει διάθεση αποχώρησης από το σύλλογο χωρίς αποζημίωση και παραμένει στο Κορωπί. Με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να φύγει από το κλαμπ, εκτός αν υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής στα λίγα εικοσιτετράωρα που απομένουν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Βαγγέλης Οικονόμου

Ακόμα ένα "βαρύ" συμβόλαιο, το δεύτερο κατά σειρά στη λίστα των "κομμένων". Η περίπτωση του έμπειρου αμυντικού είναι αρκετά διαφορετική, αφού έδειξε διάθεση συνεργασίας, "ψάχτηκε" στην ποδοσφαιρική αγορά και βρέθηκε δύο φορές κοντά σε μεταγραφή. Όμως το αποτέλεσμα... μετράει και ο Οικονόμου είναι ακόμα κάτοικος... Κορωπίου.

Φάνης Τζανδάρης

Αν και είχε κάποιες προτάσεις μέσα στο καλοκαίρι από συλλόγους της Σούπερλιγκ 1 και 2, η μεταγραφή του δεν προχώρησε και ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση για την αποχώρηση του από το κλαμπ.

Πασχάλης Στάικος

Βρέθηκε κοντά σε ομάδα της Σερβίας, υπήρχε ενδιαφέρον από σύλλογο της Σούπερλιγκ, ωστόσο o 23χρονος μέσος ακόμα δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Πάνος Αρμενάκας

Αγωνίστηκε ελάχιστα την περσινή σεζόν, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Δώνη, έχει πάρει το μήνυμα για να βρει ομάδα, όμως ακόμα δεν υπάρχει εξέλιξη.

Νώντας Παντελάκης

Βρέθηκε μια... ανάσα από το δανεισμό του στη Ροζελάρε, υπήρξε ενδιαφέρον από το Βόλο, ωστόσο πιθανότατα θα καταλήξει στον Πλατανιά.

Στους "κομμένους" βρίσκονται ακόμα τα ονόματα των Θανάση Δημήτρουλα και Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

Παράλληλα ο Νταμπίζας αναζητά ομάδα και για κάποιους νεαρούς παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Κριστιάν Κονάν, οι οποίοι θα μπορέσουν να αγωνιστούν με τη μορφή δανεισμού σε κάποιο σύλλογο και να αποκτήσουν εμπειρίες.
Keywords
Τυχαία Θέματα