Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Νίκη Τσάμπιονς Λιγκ! (hls)

Η Σοσιεδάδ νίκησε με 2-0 την Ρεάλ για την 33η αγωνιστική στην Ισπανία, με την ομάδα του Αντσελότι να έχει το μυαλό της στον τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου στην Ανδαλουσία με την Οσασούνα και στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Σίτι την Τρίτη στη Μαδρίτη και να αγωνίζεται χωρίς Καμαβινγκά, Βινίσιους, Μεντί, Άλαμπα, Μόντριτς και Μπενζεμά.

0-0 στο πρώτο μέρος με την Ρεάλ να απειλεί με Μιλιτάο στο 9 και το 24′ και την Σοσιεδάδ να έχει δοκάρι με τον Θουμπιμένδι στο 15΄και κλασική φάση για γκολ με το σουτ

του Σίλβα στο 19′ να απομακρύνεται από τον Κουρτουά.

Το 1-0 ο Κούμπο από λάθος του Μιλιτάο στο 47′ για να κάνει το 2-0 ο Μπαρενετσέα 85′. Αποβολή Καρβαχάλ με δυο κίτρινες σε οκτώ λεπτά στο 61′.

Πέντε νίκες στα οκτώ τελευταία η 4η στη βαθμολογία Σοσιεδάδ, τέσσερα ματς αήττητη από το 2-0 στο Μπιλμπάο. Στόχος η τέταρτη σερί ευρωπαϊκή παρουσία, ρεκόρ για τον σύλλογο.

Δυο ήττες στα πέντε τελευταία η 2η στον πίνακα και στο -14 από την Μπαρσελόνα Ρεάλ, 4-2 εκτός έδρας από την Τζιρόνα.

Βασικός για την Ρεάλ ο Μαριάνο για πρώτη φορά από τον τελευταίο αγώνα της περυσινής σεζόν, το 1-1 με την Κάδιθ με δικό του γκολ! Η τριπλέτα επίθεσης με Ροντρίγκο, Μαριάνο, Ασένσιο είναι η 11η διαφορετική στη σεζόν για τον Αντσελότι.

158ο ματς για τον Βραζιλιάνο Ροντρίγκο της Ρεάλ, ισοφαρίζει σε συμμετοχές τον συμπατριώτη του Σάβιο.

Επτά ματς αήττητη η Ρεάλ (4 νίκες και 3 ισοπαλίες) από το 2019 και το 3-1 της Σοσιεδάδ εντός έδρας, μόλις μια ήττα στα 7 τελευταία στο Σαν Σεμπαστιάν από το 4-2 το 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα