Θεσσαλονίκη: Νέα επίθεση χούλιγκαν – Ξυλοκόπησαν άγρια 16χρονο επειδή φορούσε μπλούζα της ομάδας του

Νέα επίθεση με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Ευαγγελίστριας, στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Μιχαήλ Καραολή, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το voria.gr, τουλάχιστον δύο άτομα ξυλοκόπησαν άγρια 16χρονο, αφού τον ρώτησαν τι ομάδα είναι και του ζήτησαν να βγάλει την μπλούζα ομάδας της Θεσσαλονίκης

που φορούσε.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς με τραύμα στη μύτη και κακώσεις σε αρκετά σημεία του σώματός του. Σύμφωνα με μία μαρτυρία περίοικου, ο ένας από τους δύο που επιτέθηκαν στον ανήλικο φορούσε διακριτικά της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Στο σημείο υπάρχει και ένα φαρμακείο, με τη φαρμακοποιό να αναφέρει στο Voria.gr ότι άκουσε φωνές και όταν βγήκε στην είσοδο του καταστήματος είδε ένα νεαρό παιδί περίπου 16 ετών να έχει γεμίσει με αίματα στο πρόσωπο. Όπως είπε, του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον νεαρό στο νοσοκομείο Γεννηματάς με κακώσεις στα άνω και κάτω άκρα και χτυπήματα στο πρόσωπο.

Άλλη κάτοικος της περιοχές περιγράφει ότι είδε δύο άτομα να χτυπούν το παιδί, που έπεσε στο έδαφος. Σύμφωνα με την ίδια, τα δύο άτομα που τον χτυπούσαν αρχικά τού ζήτησαν να τους δώσει το φούτερ που φορούσε. Σύμφωνα με άλλον μάρτυρα, ο ένας από τους δύο που επιτέθηκαν στο παιδί φορούσε διακριτικά της ομάδας του ΠΑΟΚ και ρώτησε στην αρχή τον 16χρονο “τι ομάδα είσαι;” και στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλοτσιές στο κεφάλι.

Όπως αναφέρει στο GRTimes μάρτυρας, η επίθεση ήταν τόσο άγρια, που το παιδί αιμοραγούσε συνεχώς από την μύτη και είχε γδαρει και το χέρι του, ενώ σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία χρειάστηκε να επέμβει μια γυναίκα που διέρχονταν με το ΙΧ αυτοκίνητο της από το σημείο για να σταματήσει η επίθεση σε βάρος του νεαρού, τον οποίο συνέχισαν να χτυπούν ενώ ήταν στο έδαφος.

Άλλη κάτοικος αναφέρει ότι και πριν από 3-4 ημέρες συνέβη παρόμοιο περιστατικό, με 2-3 άτομα να σταματούν άλλους νεαρούς, σε διαφορετικές περιπτώσεις, και να τους ρωτούν “τι ομάδα είσαι;”. Μάλιστα, όπως λέει, από τον έναν άρπαξαν το κινητό για να δουν αν έχει εικόνες με αθλητικό περιεχόμενο.

Η αστυνομία ερευνά την περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: ΤΗΕ ΤΟC

Keywords
Τυχαία Θέματα