Ρεάλ: Μόνο ο Αζάρ πιο ακριβός από τον Μπέλιγχαμ

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζοντας την μετάγγιση αίματος στο κέντρο του γηπέδου αντικαθιστώντας σταδιακά την σπουδαία τριάδα που συνέθεταν οι Καζεμίρο-Κρόος-Μόντριτς, προσέθεσε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Πρόκειται για τον σημαιοφόρο της νέας και ταλαντούχας αγγλικής γενιάς και ηγέτη της εθνικής Αγγλίας, που φαίνεται έτοιμος παρά το νεαρό της ηλικίας τους να επωμιστεί ευθύνες, που βαραίνουν μεγαλύτερους σε ηλικία.

Η έξυπνη στρατηγική του Φλορεντίνο Πέρεθ δεν απαιτεί μόνο σχεδιασμό αλλά και ζεστό χρήμα. Σε αυτό το πλαίσιο η απόκτηση του

Άγγλου χαφ με τα 103 εκ. ευρώ ως fix ποσό που θα μπει ό,τι και να γίνει στα ταμεία της Ντόρτμουντ (χωρίς δηλαδή να υπολογίζονται τα bonus) είναι η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των «Μπλάνκος».

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται η πιο αποτυχημένη μεταγραφή όλων των εποχών (αναλόγως και των χρημάτων που ξοδεύτηκαν) αφού η Ρεάλ είχε αποκτήσει τον Εντέν Αζάρ (που πέρασε και δεν ακούμπησε επί 4 σεζόν) έναντι 115 εκ. ευρώ!

Άπαντες στη Μαδρίτη ελπίζουν η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή να μην έχει την μηδενική προσφορά της πρώτης.

Tο μαδριλένικο top-5 μεταγραφών όλων των εποχών συμπληρώνουν ο Τσουαμενί (80 εκ.), ο Κριστιάνο Ρονάλντο (100 εκ.) κι ο Μπέιλ (101 εκ.)

Keywords
Τυχαία Θέματα