Μέσι: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Μαϊάμι

Μετά την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν την οποία δεν μπόρεσε να βοηθήσει να φτάσει ψηλά στο Champions League, ο Λιονέλ Μέσι ζυγίζει τις επιλογές του αναφορικά με το μέλλον του.

Ο «Ψύλλος» έχει στα χέρια του μια μυθική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία που υπερβαίνει το μισό δις ευρώ, ωστόσο πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του υποστηρίζουν πως δεν

πρόκειται να ενεργοποιήσει αυτή την επιλογή.

Ο λόγος είναι οικογενειακός, καθώς η σύζυγός του κι εκείνος δεν επιθυμούν να μετακομίσουν με τα 3 παιδιά τους στην αραβική έρημο.

Η προφανής επιλογή, δηλαδή η επιστροφή στην Βαρκελώνη, αποτελεί διακαή πόθο της οικογένειας Μέσι ωστόσο η…αστάθεια της πλευράς Λαπόρτα εγκυμονεί κινδύνους, όσο κι η La Liga ενέκρινε το μεταγραφικό σχεδιασμό των πρωταθλητών Ισπανίας, με τον αστερίσκο βεβαίως του Financial Fair Play: για κάθε 10 εκ. ευρώ εσόδων μπορεί να ξοδεύει τα 4 εκ.

Όλα αυτά δημιουργούν ένα αίσθημα αισιοδοξίας στον έτερο «μνηστήρα» την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Εδώ και πολύ καιρό ο σύλλογος του MLS έχει βάλει στο στόχαστρό του τον πρωταθλητή κόσμου κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει πράξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα