Ρεάλ Μαδρίτης: Στην αντεπίθεση ο Ζιντάν για τον Γιόβιτς

Ρεάλ Μαδρίτης: Στην αντεπίθεση ο Ζιντάν για τον ΓιόβιτςtnalΤετ, 01/20/2021 - 08:08

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αντέδρασε στην κριτική που δέχεται για τη χρησιμοποίηση του Λούκα Γιόβιτς, όσο καιρό αυτός βρίσκονταν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος τεχνικός τόνισε πως είναι κάτι διαφορετικό να αγωνίζεται ένας παίκτης για τη “Βασίλισσα” της Ευρώπης, με αφορμή τα δυο γκολ του Σέρβου επιθετικού στη νίκη 3-1 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης επί της Σάλκε.

Ο Ζιντάν

δήλωσε αρχικά: “Είναι εύκολο να κατηγορούν εμένα για το θέμα. Ήμουν πάντα τίμιος με τους παίκτες μου. Κάποια στιγμή με κατηγόρησαν και για τον Ρεγκιλόν. Όταν ένας παίκτης είναι στη Ρέαλ, ξέρει τι πρέπει να περιμένει. Ναι, είναι περίπλοκο θέμα. Ως ποδοσφαιριστή το έζησα, κάποια στιγμή ο ποδοσφαιριστής πρέπει να δείξει την ποιότητα του”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Αυτή είναι η υπόθεση του Γιόβιτς που είναι 21 χρονών. Η αγορά του ήταν μία καλή επιλογή για τη Ρεάλ. Είμαι χαρούμενος με αυτό που πέτυχε ήδη, του εύχομαι τα καλύτερα. Ελπίζω μια μέρα να κάνει το ίδιο και στη Ρεάλ. Το να παίζεις σε μία ομάδα και να παίζεις στη Ρεάλ είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα”.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Ζινεντίν Ζιντάν αντέδρασε στην κριτική που δέχεται για τη χρησιμοποίηση του Λούκα Γιόβιτς, όσο καιρό αυτός βρίσκονταν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Article publish on Τετ, 01/20/2021 - 08:08 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα