Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Πέρεθ ζήτησε παρέμβαση της κυβέρνησης

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως υπάρχουν θέματα με τη διαιτησία στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ υποστήριξε πως δε γίνεται σωστή χρήση του VAR. Ο Πέρεθ θεωρεί πως θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα, ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση και κάλεσε την ισπανική κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλίες.

Αρχικά, ο Πέρεθ δήλωσε: «Στην Ισπανία η κατάσταση του ποδοσφαίρου είναι ανησυχητική. Δε θα αφιερώσω πολλά λόγια αυτή τη στιγμή στην Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, δεδομένου ότι είναι βυθισμένη σε μια διαδικασία αναγέννησης».

Στη συνέχεια,

ο πρόεδρος των «μερένχες» συμπλήρωσε: «Υπάρχουν πολλά θέματα ιδιαίτερης σημασίας που εξαρτώνται άμεσα από την Ομοσπονδία. Ζητήματα τόσο ευαίσθητα και τόσο σημαντικά όσο η ποιότητα της διαιτησίας και η εφαρμογή του VAR, ενός τεχνολογικού οργάνου που ήρθε για να βελτιώσει το ποδόσφαιρο και που σήμερα αμφισβητείται λόγω της διαχείρισης και της χρήσης του από τους υπεύθυνους που είναι επιφορτισμένοι για αυτό».

Τέλος, ο Πέρεθ δήλωσε: «Είμαι βέβαιος ότι η ισπανική κυβέρνηση θα δράσει και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να αναγεννήσει οριστικά το επάγγελμα της διαιτησίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεάλ Μαδρίτης, Πέρεθ,real madritis, pereth