Ρεάλ Μαδρίτης: Κοντά στην επιστροφή του ο Γκιουλέρ

Το νεαρό ταλέντο που είχε ένα δύσκολο πρώτο μισό της σεζόν της La Liga λόγω διαδοχικών τραυματισμών, πρόκειται να βγει στο γήπεδο υπό τις οδηγίες του προπονητή του Κάρλο Αντσελότι.
Μετά τη μετακίνηση του από τη Φενερμπαχτσέ στη Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι για ένα τεράστιο ποσό 20 εκατομμυρίων ευρώ, ο Γκιουλέρ αντιμετώπισε μια σειρά αποτυχιών, που τον εμπόδισαν να επιδείξει τις ικανότητές του για τη νέα

του ομάδα.

Ωστόσο, το σκηνικό αυτό φαίνεται να αλλάζει το 2024 καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύει σημαντικά στο νεαρό της ταλέντο. Σύμφωνα με την ισπανική αθλητική εφημερίδα «Marca», το προπονητικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης εκφράζει εμπιστοσύνη για την πρόοδο του Γκιουλέρ, σημειώνοντας την ενεργό συμμετοχή του στις πρόσφατες προπονήσεις της. ομάδας. Παρά τη συνεχιζόμενη διαδικασία θεραπείας και την ανάγκη για πρόσθετη εξατομικευμένη προπόνηση μαζί με τους συμπαίκτες Ντάνι Καρβαχάλ, Ροντρίγκο και Βινίσιους Τζούνιορ, το τρέχον επίπεδο φυσικής κατάστασης του Γκιουλέρ φαίνεται αρκετό για να πραγματοποιήσει επιτέλους το ντεμπούτο του. Ο Κάρλο Αντσελότι φέρεται να σχεδιάζει να δώσει στον νεαρό τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής του στον εντός έδρας αγώνα με τη Μαγιόρκα στις 3 Ιανουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα