Ο Γραμματικάκης ρίχνεται στα βαθιά

Ο Νίκος Γραμματικάκης έκανε μια σπουδαία εμφάνιση στην νίκη του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον ΟΦΗ. Ο νεαρός τερματοφύλακας κατάφερε και κράτησε το μηδέν απέναντι στους Κρητικούς, με αποτέλεσμα οι Αρκάδες να φύγουν με το διπλό από το “Γεντί Κουλε”. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα δεν αποκλείεται να παίξει βασικός απέναντι στον Άρη.

Ο  Γραμματικάκης άρπαξε την ευκαιρία και απέδειξε ότι έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει

στο μέλλον. Ο προπονητής τερματοφυλάκων, Χρήστος Τσελιόπουλος τον προετοίμασε κατάλληλα, ενώ στη συνέχεια, ο Μίλαν Ράσταβατς τόνωσε ψυχολογικά το ηθικό του. Παράλληλα το ίδιο έκαναν και οι συμπαίκτες του. Στο φινάλε του αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ έσπευσαν όλοι πάνω του για να τον αποθεώσουν, όμορφη στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο η αποθέωση που γνώρισε ο νεαρός κίπερ από την ομάδα.

Ο Γραμματικάκης δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ως βασικός και στο ματς της Θεσσαλονίκης, κόντρα στον Άρη. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει καλούς παίκτες, όπως τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Λορέν Μορόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αποτελεί τον τέταρτο στην ιεραρχία των κίπερ και δεν αποκλείεται στο μέλλον να τον δούμε πιο ψηλά. Θυμίζουμε ότι ο Γραμματικάκης έχει συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης μέχρι το καλοκαίρι του 2025.  

Keywords
Τυχαία Θέματα