Μπαρτσελόνα: “Δεν φεύγω” λέει ο Ντε Γιόνγκ

Το 2023 ολοκληρώθηκε για την Μπαρτσελόνα επτά βαθμούς πίσω από τις δυο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας την Ρεάλ Μαδρίτης και την εντυπωσιακή Τζιρόνα.

Σε συνέντευξη του σε Ολλανδικά μέσα ενημέρωσης ο μέσος Φρένκι Ντε Γιόνγκ μίλησε για την συνέχεια της φετινής χρονιάς αλλά και για την πιθανότητα αποχώρησής του από την ομάδα.

“Δεν τα πηγαίνουμε καλά στο πρωτάθλημα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχουμε όμως μπροστά μας ακόμη μισή σεζόν. Ποτέ δεν ξέρεις. Ήμασταν πρώτοι στον όμιλό μας στο Champions League.

Έχουμε αρκετά πράγματα να διεκδικήσουμε ακόμη. Σαν ποδοσφαιριστής θελεις να κερδίζεις τίτλους. Δεν έχω κερδίσει ακόμη τα τρόπαια που θα ήθελα να κερδίσω και ακόμη δεν είμαι ο παίκτης που θα ήθελα να ειμαι. Υπάρχουν περιθωρια βελτίωσης και έχω χρόνο μπροστά μου αλλά πρέπει να έρθει γρήγορα η βελτίωση” δήλωσε ο Ολλανδός.

Για το αν υπάρχει πιθανοτητα να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα για κάποιον άλλο σύλλογο ήταν κάθετος “Δεν φεύγω. Είμαι στην ομάδα που πάντα ήθελα να βρίσκομαι, στην ομάδα που ονειρευόμουν”.

Ο Ντε Γιόνγκ έχει χάσεις φέτος μερικά ματς λόγω ενός προβλήματος στον αστράγαλο. Έχει παίξει μόλις δώδεκα αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει μόλις ένα γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα