Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις 0-0: Για το γούρι και για τον Τόνι (Highlights)

Περισσότερο ενδιαφέρον είχε το ματς λόγω του αντίο στον Τόνι Κρόος ο οποίος έπαιξε το τελευταιο παιχνίδι του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με τους μαδριλένους πριν βάλει τέλος στην καριέρα του.

Τελευταίο παιχνίδι και για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ο οποίος έπαιξε το ματς νούμερο 575 σε συλλογικό επίπεδο έχοντας πετύχει και 26 γκολ. Κατέκτησε επτά τίτλους, πρωταθλητής Ιταλίας και Ελλάδας και κυπελλούχος Αγγλίας. Διεθνής 90 φορές με την εθνική μας ομάδα.

Μια σπουδαία καριέρα.

Φέτος υποδέχτηκε ξανά τους Σεβιγιάνους.

Ο Αντσελότι έκανε πρόβα ενδεκάδας τελικού αλλά ήταν προφανές ότι οι μαδριλένοι δεν ανέβαζαν την ένταση. Καλύτερη στιγμή τους μια προσπάθεια του Μεντί με τον Παπασταθόπουλο να σώζει πάνω στην γραμμή (15′).

Η Μπέτις σκόραρε με τον Τζόνι (39′) όμως το γκολ δεν μέτρησε ως όφσαϊντ.

Στο 60ο λεπτό ο Κουρτουά έσωσε εντυπωσιακά σε σουτ του Μιράντα ενώ άλλο ένα γκολ της Μπέτις (65′) με τον Γουίλιαν Ζοζέ δεν μέτργσε σωστά ως όφσαϊντ.

Στο 85ο λεπτό ο Κρόος με φάουλ προσπάθησε να σκοράρει αλλά τον σταμάτησε ο Βιέιτες στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό έφυγε από το γήπεδο μέσα σε αποθέωση.

Το ματς ολοκληρώθηκε δίχως γκολ, όπως και την τελευταία αγωνιστική του 2022 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου μεταξύ των δύο ομάδων, πριν πάει να κατακτήσει το Champions League απέναντι στην Λίβερπουλ. Ίσως το έκανε για το γούρι η ομάδα του Αντσελότι, η πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά – Καρβαχάλ (74′ Λούκας), Ρούντιγκερ, Νάτσο (64′ Μιλιτάο), Μεντί – Καμαβινγκά (74′ Μόντριτς), Κρόος (86′ Θεμπάγιος), Βαλβέρδε – Μπέλιγχαμ – Ροντρύγκο, Βίνι

Μπέτις: Βιείτες – Σαμπαλί, Παπασταθόπουλος, Βίσους, Μιράντα – Τζόνι, Ρόκα – Μπεγερίν, Ρόδρι (72′ Αλτιμίρα), Αγιόθε – Ζοζέ (81′ Άμπντε)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις 0-0, Τόνι Highlights,real madritis – betis 0-0, toni Highlights