Ρεάλ Μαδρίτης – Αλμερία 4-2: Επιστροφή στις νίκες με χατ τρικ του Μπενζεμά

Ύστερα από το κάζο στην Καταλονία και την τεσσάρα από την Χιρόνα (4-2), η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι γύρισε στα τρίποντα κερδίζοντας την Αλμερία που δεν έχει καταφέρει ποτέ να πάρει αποτέλεσμα στη Μαδρίτη. Ο Τιμπό Κουρτουά ανάρρωσε και γύρισε κάτω από τα δοκάρια, επέστρεψε και ο Καρίμ Μπενζεμά που ξεκουράστηκε κόντρα στην Χιρόνα. Εκτός με μυϊκό τραυματισμό έμεινε ο Λούκα Μόντριτς που τρέχει να προλάβει τον τελικό του Copa del Rey κόντρα στην Οσασούνα.

Η Ρεάλ στο ρελαντί κατάφερε να προηγηθεί με τρία γκολ

του Καρίμ Μπενζεμά. Δεύτερο χατ τρικ του Γάλλου στη La Liga μετά την αναμέτρηση με τη Βαγιαδολίδ (6-0), είχε και στο κύπελλο με την Μπαρτσελόνα (0-4) Ο Βινίσιους έστρωσε το πρώτο για το προβάδισμα (1-0, 5ο λεπτό), ο Ροντρίγκο μετά από φοβερή ενέργεια έστρωσε το δεύτερο (2-0, 17ο λεπτό) και ο Λούκας Βάσκεθ κέρδισε το πέναλτι από τον Ραμαζάνι για να εκτελέσει ο Γάλλος για το καθαρό χατ τρικ (3-0, 42ο λεπτό). Η Αλμερία που δεν είχε σκοράρει ποτέ ξανά στο Μπερναμπέου στην ιστορία της, κατόρθωσε να μειώσει με τον Βραζιλιάνο Λαζάρο στις καθυστερήσεις (3-1, 45+1).

Στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου ο Ροντρίγκο έβαλε ωραίο γκολ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής φτάνοντας τα 6 στην σεζόν (4-1, 47ο λεπτό) και ο Ρομπερτόνε που ήρθε από τον πάγκο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (4-2, 61ο λεπτό). Η Ρεάλ χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα έψαξε κι’ άλλα γκολ όμως από το 86ο λεπτό μέχρι και το 94ο που έληξε το ματς είχε τρία δοκάρια! Ο Μπενζεμά σημάδεψε πρώτος και ο Ασένσιο που ήρθε από τον πάγκο είχε τα άλλα δύο.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Βάσκεθ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Τσουαμενί, Κρόος (72′ Νάτσο), Καμαβινγκά, Θεμπάγιος, Ροντρίγκο (72΄Ασένσιο), Βινίσιους (82′ Καρβαχάλ), Μπενζεμά

Αλμερία (Ρούμπι): Φερνάντο, Μέντες, Τσούμι, Ροντρίγκο Έλι, Ακιέμε (75′ Μελέρο), Ντε Λα Χοζ (57′ Ρομπερτόνε), Κόστα (75′ Θεντέγιες), Πορτίγιο, Λαζάρο, Αρνάου (57′ Εγουάρας), Ραμαζάνι (64′ Σουάρες)

Keywords
Τυχαία Θέματα