Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-0: Πήρε τον βαθμό και ετοιμάζεται για την μάχη με τον Λεβαδειακό! (hls)

Αστέρας Τρίπολης και Λαμία έμειναν στο 0-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι με αυτό το αποτέλεσμα απέχουν δύο βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού όπου βρίσκεται ο Λεβαδειακός.

Παιχνίδι με ισχυρό κίνητρο από την πλευρά της ομάδας του Βόκολου έγινε στην Τρίπολη με τον Αστέρα να ψάχνει το γκολ αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα. Σημαντικός βαθμός για την Λαμία,

η οποία συνεχίζει να παλεύει για την παραμονή της στην Stoiximan Super League.

Πώς ξεκίνησαν

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους: Τσιφτσή, Ατιένθα, Καστάνιο, Γκαρθία, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τιλίκα, Ρεγκίς, Μπαρτόλο και Μπαράλες.

Η ομάδα της Φθιώτιδας άρχισε το ματς με τους: Κοσέλεφ, Αμπάντα, Τζανετόπουλο, Παπαδόπουλο, Μαρτίνεθ, Σιμόν, Σλίβκα, Τζανδάρη, Νούνιες, Μεντίνα, Βέργο.

Έμεινε στο μηδέν το ματς

Οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη για διαφορετικούς λόγους όμως καμία δεν τα κατάφερε. Οι γηπεδούχοι είχαν την μπάλα στα πόδια τους χωρίς να κάνουν κάτι σπουδαίο. Το παιχνίδι ήταν αργού ρυθμού στα πρώτα λεπτά με τον Βέργο να αποχωρεί λόγω τραυματισμού στο 20ο λεπτό με τον Μανούσο να παίρνει την θέση του. Αμφότερες οι ομάδες κάλυπταν τα νώτα τους και το πρώτο ημίχρονο δεν είχε μεγάλη στιγμή.

To ίδιο σκηνικό επικρατούσε και στο δεύτερο ημίχρονο για 20 λεπτά. Στο 65ο λεπτό ο Αστέρας Τρίπολης διαμαρτυρήθηκε για πτώση του Λέο Τιλίκα με τους Αρκάδες να χάνουν την ευκαιρία τους για το 1-0 με τον Ρεγκίς. Στο 71′ η Λαμία απάντησε με δοκάρι του Μεντίνα από εκτέλεση του Σλίβκα στην μοναδική αξιόλογη τελική της προσπάθεια. Στο 89ο λεπτό παραλίγο να σημειωθεί buzzer beater όταν ο Λέο Τιλίκα εκτέλεσε του φάουλ, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά όμως η προβολή του Καστάνιο δεν κατέληξε στα δίχτυα και το ματς έληξε χωρίς σκορ.

Αστέρας Τρίπολης (Γιάννης Δουβίκας): Τσιφτσής, Ατιένθα, Καστάνιο, Γκαρθία, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τιλίκα, Ρεγκίς, Μπαρτόλο (78′ Σίτο), Μπαράλες (91′ Κωστέας)

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαρτίνεθ (68′ Στάνκο), Σιμόν, Σλίβκα (87′ Μπεχαράνο), Τζανδάρης (68′ Βασιλαντωνόπουλος), Νούνιες (87′ Τσούκαλος), Μεντίνα, Βέργος (20′ Μανούσος)

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Keywords
Τυχαία Θέματα