Αστέρας Τρ. – Λαμία 0-0: Μοιρασιά σε κακό ματς

Αστέρας Τρίπολης και Λαμία ήρθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις σε μεγάλο μέρος του ματς, με τους Αρκάδες να έχουν ανούσια υπεροχή. Ο Βέργος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 20ο λεπτό, δοκάρι είχε για τη Λαμία ο Μεδίνα στο 71′, σημαντικές ευκαιρίες έχασαν για τον Αστέρα Μπαράλες και Ρεγκίς.

Φάσεις
με το σταγονόμετρο

Στο 7′ η μπάλα στρώθηκε στον Τιλίκα έξω απ’ την περιοχή και εκείνος δοκίμασε το πόδι του, αλλά η μπάλα πέρασε κόρνερ μετά από παρέμβαση του Παπαδόπουλου. Στο 14′ ο Βέργος τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη μετά από εναέρια σύγκρουση με τον Καστάνιο. Ο Έλληνας φορ δεν κατάφερε να συνεχίσει στο ματς και αντικαταστάθηκε λίγα λεπτά αργότερα απ’ τον Γιώργο Μανούσο. Στο ημίωρο ο Μπαρτόλο έβγαλε σέντρα προς το δεύτερο δοκάρι από αριστερά και ο Ρεγκίς έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα δεν απείλησε την εστία της Λαμίας. Στο 39′ ο Μουνάφο ελίχθηκε εκτός περιοχής και πάσαρε για τον Ιγκλέσιας, ο οποίος σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι του Κοσέλεφ. Στο 42′ ο Μουνάφο ξανά προσπάθησε να δημιουργήσει κίνδυνο. Ο έμπειρος χαφ σέντραρε από αριστερά για το κεφάλι του Ρεγκίς, ο οποίος με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Τιλίκα εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Μπαράλες έπιασε δυνατή κεφαλιά, αλλά και πάλι η μπάλα πέρασε εκτός στόχου! Αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη στιγμή στο πρώτο μέρος. Οι Αρκάδες ήταν απόλυτα κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος, είχαν 70% κατοχή μπάλας, δημιούργησαν ορισμένες ευκαιρίες, ενώ η Λαμία φάνηκε να επηρεάστηκε απ’ τον τραυματισμό του Βέργου.

Ανώτερος ο Αστέρας, δοκάρι η Λαμία

Στο 55′ ο Τιλίκα πέρασε στον Μπαρτόλο σε γρήγορη αντεπίθεση, ο Αργεντινός γύρισε την μπάλα απ’ τα αριστερά, ο Μπαράλες απείλησε με σουτ μέσα απ’ την περιοχή αλλά ο Κοσέλεφ επενέβη θετικά. Στο 65′ ο Τιλίκα έφτασε κοντά σε επικίνδυνο σουτ, αλλά ο Παπαδόπουλος τον έκοψε σωτήρια. Στο 67′ ο Μπαράλες κέρδισε εναέρια μάχη έξω απ’ την περιοχή και ο Ρεγκίς ρόλαρε και έπιασε όμορφο βολέ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι του Κοσάλεφ. Στο 71′ η Λαμία έδειξε τα δόντια της για πρώτη φορά στο ματς! Ο Σλίβκα εκτέλεσε το φάουλ για το κεφάλι του Μεδίνα, ο Τσιφτσής επενέβη και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του! Στο 78΄ο Αστέρας έφτασε γι’ ακόμα μια φορά κοντά στο γκολ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κοσάλεφ έκανε άστοχη έξοδο, ο Ατιένθα με το κεφάλι έστρωσε στον Μπαράλες, ο οποίος δεν κατάφερε να σημαδέψει την εστία και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ! Στην εκπνοή ο Αστέρας έχασε την τελευταία μεγάλη ευκαιρία στο ματς.  Ο Τιλίκα εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά, ο Καστάνιο απείλησε με προβολή και η μπάλα πέρασε πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι. 

Keywords
Τυχαία Θέματα