Ρεάλ: Χάνει τα ταλέντα της…

Ρεάλ: Χάνει τα ταλέντα της…tbairaktΠαρ, 11/13/2020 - 13:00

Μια ενδεκάδα «απόφοιτων» της «La Fabrica» χάθηκαν από την Ρεάλ Μαδρίτης για να γίνουν διεθνείς με την Ισπανία στις νέες ομάδες τους.


Ο Μάρκος Γιορέντε είναι το τελευταίο προϊόν παραγωγής των ακαδημιών της Ρεάλ που έγινε διεθνής με την Εθνική Ισπανίας. Ο μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης (πλέον) έκανε το ντεμπούτο του με την «Λα Ρόχα» μπαίνοντας ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ολλανδία.


Κάνοντας το, έγινε μέλος μιας εντυπωσιακής λίστας

αποφοίτων της «La Fabrica» που έγιναν διεθνείς και αναγνωρίστηκαν, αφού όμως έφυγαν από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου.


Λόγου χάρη στο ματς με τους «Οράνιε» όταν ο Γιορέντε μπήκε, ένας άλλος «απόφοιτος», ο Σέρτζιο Ρεγκιλόν της Τότεναμ ήταν ήδη στον αγωνιστικό χώρο της «Γιόχαν Κρόϊφ Αρίνα».


Μάλιστα αν το καλοσκεφτεί κανείς θα μπορούσε να φτιάξει μια κανονική ενδεκάδα παικτών της «La Fabrica» που παίζουν πλέον στην Εθνική μεν, αλλά όχι στους Λος Μπλάνκος δε.

Κάτω από τα δοκάρια οι Ντιέγκο Λόπεζ της Βιγιαρεάλ και Κίκο Κασίγια της Εσπανιόλ που έγιναν επίσης διεθνείς.
Δίπλα στον Ρεγκιλόν που πάντως έγινε πρώτα διεθνής με την Ρεάλ και στην συνέχεια αποχώρησε, υπάρχει ο Ντιέγκο Γιορέντε. Ο κεντρικός αμυντικός των «πετεινών» κλήθηκε από τον Ντελ Μπόσκε το 2016, ενώ ήταν δανεικός από την Ρεάλ στην Ράγιο Βαγιεκάνο.


Ο Μάριο Χερμόζο που έκανε όνομα με την Εσπανιόλ την σεζόν 2018-19 και ο Άλβαρο Αρμπελόα που έπαιξε με την Λίβερπουλ συμπληρώνουν την άμυνα.


Στην μεσαία γραμμή μαζί με τον Γιορέντε βρίσκουμε τον Όσκαρ Ροντρίγκεζ που έκανε ντεμπούτο τον Σεπτέμβριο αφήνοντας την Ρεάλ για την Σεβίλλη. Ο Ντάνι Παρέχο κλήθηκε στην Ισπανία από τον Ζουλέν Λοπετέγκι ενώ έπαιζε στην Βαλένθια και ο Πάμπλο Σαράμπια που από την Σεβίλλη επίσης, κλήθηκε στην «Λα Ρόχα».


Ο Άλβαρτο Μοράτα έγινε διεθνής όταν έφυγε από την Ρεάλ για την Γιουβέντους. Αγωνίζεται στην επίθεση μαζί με τον Ροντρίγκο Μορένο που έγινε διεθνής με την Μπενφίκα το 2014.


Μπορεί κανείς από τους παραπάνω να μην είναι βασικός ή να ξεκινά στην ενδεκάδα, αλλά άξιζαν αναφοράς όπως και οι παλαιότεροι, Χουάν Μάτα (διεθνής με την Βαλένθια), Ρομπέρτο Σολδάδο (Οσασούνα), Αλμπέρτο Ριβέρα (Μπέτις), Λουίς Γκαρσία (Εσπανιόλ), Χάβι Γκαρσία (Μπενφίκα), Ρούμπεν ντε Λα Ρεδ (Χετάφε), Χουανφράν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπόρχα Βαλέρο (Βιγιαρεάλ) και Μάρκος Αλόνσο (Τσέλσι), επίσης απόφοιτοι της «La Fabrica» που έφυγαν από την Ρεάλ και μεγαλούργησαν με άλλες ομάδες.

 

 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Μια ενδεκάδα «απόφοιτων» της «La Fabrica» χάθηκαν από την Ρεάλ Μαδρίτης για να γίνουν διεθνείς με την Ισπανία στις νέες ομάδες τους. Article publish on Παρ, 11/13/2020 - 13:00 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα