Ανεβάζει ρυθμούς ο Άρης

Ανεβάζει ρυθμούς ο ΆρηςosinteliΠαρ, 11/13/2020 - 11:53

Η πλέον απαιτητική προπόνηση της εβδομάδας θα είναι η σημερινή στον Άρη, καθώς μεταξύ άλλων ο Άκης Μάντζιος έχει αποφασίσει τη διεξαγωγή οικογενειακού διπλού στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Έλληνας προπονητής θέλει να κορυφωθεί η ένταση που υπήρξε κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας στις προπονήσεις και ταυτόχρονα να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση, δεδομένου πως δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα το Σαββατοκύριακο λόγω εθνικών ομάδων.

Έτσι, λοιπόν ο Άρης

θα χωριστεί σε δύο ενδεκάδες το απόγευμα στον αγωνιστικό χώρο του “Κλεάνθης Βικελίδης” και ο Άκης Μάντζιος θα ζητήσει από τους παίκτες του να αγωνιστούν σαν να ήταν επίσημο ματς, με τη χρονική διάρκεια του οικογενειακού διπλού να υπολογίζεται περίπου στη μία ώρα. 

Έπειτα από την σημερινή προπόνηση που θα είναι σε υψηλούς ρυθμούς, οι παίκτες του Άρη θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν “ανάσες” το Σαββατοκύριακο και από την Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Η πλέον απαιτητική προπόνηση της εβδομάδας θα είναι η σημερινή στον Άρη, καθώς μεταξύ άλλων ο Άκης Μάντζιος έχει αποφασίσει τη διεξαγωγή οικογενειακού διπλού στο "Κλ. Βικελίδης".

Article publish on Παρ, 11/13/2020 - 11:53 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα