Ράσταβατς: «Ήταν εύκολα όταν σκοράραμε»

Ο Μίλαν Ράσταβατς τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ότι το πρώτο γκολ ήταν εκείνο που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη, ενώ επεσήμανε πως η Ξάνθη έχει ευοίωνο μέλλον.

"Πολύ σημαντική νίκη για μας και την αφιερώνουμε στους φιλάθλους μας. Μας στήριξαν πολύ όπως έκαναν και στο προηγούμενο ματς. Τους ευχαριστούμε γι' αυτό. Είχαμε κάποια προβλήματα στην
προσαρμογή στο ξεκίνημα, αλλά τα καταφέραμε και στην συνέχεια όταν σκοράραμε όλα ήταν πιο εύκολα. Το σημαντικό για μένα είναι ότι ελέγξαμε τον αγώνα κι έτσι πρέπει να κάνουμε και στο μέλλον. Έρχεται καλύτερη περίοδος για μας. Πήραμε αυτοπεποίθηση με αυτή τη νίκη. Θα γυρίσουν και κάποιοι τραυματίες. Συγχαρητήρια σε όλους και νομίζω ότι έχουμε καλό μέλλον".

Για την αποτελεσματικότητα σε σχέση με το προηγούμενο ματς: "Τα γκολ κάνουν τη διαφορά. Σε πολλά ματς μια ομάδα έχει την κυριαρχία αλλά δεν σκοράρει. Εμείς ετοιμάζουμε τα ματς για να έχουμε ευκαιρίες αλλά στο τέλος απλά πρέπει να σκοράρεις. Το πρώτο γκολ επηρέασε ακόμη και την ψυχολογία. Και τη δική μας και του αντιπάλου".

Για το ματς του Κυπέλλου: "Θα πρέπει να ελέγξουμε τα δύο επόμενα ματς. Θα έχουμε κάποιο ροτέσιον. Θα κάνουμε προπόνηση και θ' αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις δυο ματς με τον ίδιο αντίπαλο σε λίγες μέρες. Δεν ξέρω αν θα νικήσουμε το ίδιο εύκολα. Θα γίνουν αλλαγές. Αλλά αυτό είναι ευκαιρία να δείξουν και κάποιοι παίκτες ότι μπορούν να μας βοηθήσουν. Να δείξουν αν μπορούμε να έχουμε συνέχεια"
.
Keywords
Τυχαία Θέματα