Σούπερ Λάτσιο, 4-1 την Τζένοα (video)

Εντυπωσιακή και άκρως αποτελεσματική η Λάτσιο επικράτησε με 4-1 της Τζένοα στο Ολίμπικο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστική της Serie A.

Οι Λατσιάλι είχαν ένα 25λεπτο φωτιά στο πρώτο ημίχρονο, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με κεφαλιά του Κασέδο ύστερα από πολύ ωραίο γύρισμα του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Η Τζένοα προσπάθησε να βρει τα πατήματά της, έδειξε να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως στο 23ο λεπτό ο Ιμόμπιλε έγραψε το 2-0 με πλασέ ύστερα από ωραία πάσα του Παρόλο.

Μέχρι

το τέλος του ημιχρόνου η Τζένοα ανέβασε ρυθμούς και θα μπορούσε να έχει σκοράρει με τον Μεδέιρος στο 30’ το σουτ του οποίου, ύστερα από πολύ ωραίο σλάλομ, κόντραρε στον Ατσέρμπι κι έφυγε κόρνερ. Είχε ακόμα μία πολύ καλή στιγμή με τον Κουάμε με το γυριστό σουτ να σταματά στα χέρια του Στρακόσια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά. Η Τζένοα μπήκε με τρομερή διάθεση, πήρε τη μεσαία γραμμή και κατάφερε να σκοράρει με τον Πιάτεκ μετά την λάθος απομάκρυνση της μπάλας από τον Ατσέρμπι.

Το 2-1 έδινε στο παιχνίδι ένταση. Στο 53ο λεπτό, η Λάτσιο με τον Παρόλο βρίσκει τον τρόπο να ανοίξει και πάλι το παιχνίδι της. Να δώσει πλάτος και να βρει ο Λούλιτς και πάλι τον χώρο για να σεντράρει και να δώσει την ευκαιρία στον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά κι να κάνει το 3-1.

Το γκολ αυτό καταρρακώνει ψυχολογικά την Τζένοα και η Λάτσιο φτάνει κοντά και σε 4ο γκολ με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και πάλι χωρίς όμως να τα καταφέρει, αφού η μπάλα πέρασε άουτ.

Το κερασάκι στην τούρτα τελικά μπήκε με τον Ιμόμπιλε να σκοράρει ξανά ύστερα από πολύ ωραία προσπάθεια του Κορέα, το πλασέ του οποίου σταμάτησε με τα πόδια ο Μαρτσέτι, αλλά στη συνέχεια ο «Μίστερ Γκολ» έγραψε το 4-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα