«Τρένο» η Παρί, πέρασε και από την έδρα της Ρεν με 1-3 (video)

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Παρί Σεν Ζερμέν και από την έδρα της Ρεν με 1-3. Έξι νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές μετρούν πλέον οι Παριζιάνοι, που οδηγούν την κούρσα στη Ligue 1.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε τη νίκη με 1-3, κάνοντας την ανατροπή στο δεύτερο μέρος χάρη στα γκολ
των Μενιέ και Τσούπο-Μοτίνγκ στο 61 και το 83 αντίστοιχα.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Ρεν προηγήθηκε με 1-0 στο 11’ χάρη στο αυτογκόλ του Ραμπιό, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όταν αυτή χτύπησε στην πλάτη του.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν εξαιρετική άμυνα στα πρώτα 44 λεπτά, κλείνοντας όλους τους διαδρόμους προς την εστία τους. Η Παρί είχε την κατοχή αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία των γηπεδούχων. Εξαίρεση στο 45’, όταν στην μοναδική προσπάθεια των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο, ο Ντι Μαρία έπιασε τρομερό σουτ και ισοφάρισε για τους Παριζιάνους, που πήγαν με το 1-1 στα αποδυτήρια.

Οι γηπεδούχοι, πάντως είχαν δύο ακόμη σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος αλλά ο Μπουφόν είπε όχι και στις δύο. Στο 11’ ο Μπουφόν κράτησε ανέπαφη την εστία του, έχοντας απέναντί του τον Λεά-Σιλικί, ενώ στο 39' σε μια φοβερή αντεπίθεση της Ρεν το δυνατό πλασέ του Μπενσεμπαϊνί δεν βρήκε στόχο αφού ο Τζλιτζι ήταν και πάλι εκεί!

Στο 25ο λεπτό σωστά ακυρώθηκε γκολ του Καβάνι ως offside με τον Κιμπεμπέ να είναι εκτεθειμένος στην αρχή της φάσης.

Στο δεύτερο μέρος, η Παρί μπήκε φουριόζα για να πάρει τη νίκη. Στο 46’ είχε δοκάρι με τον Καβάνι μετά από πάσα του Νεϊμάρ, ενώ ακολούθησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με ένα δυνατό βολέ του Ντι Μαρία (47’) αλλά και τον Νεϊμαρ (52’) να μην βρίσκει στόχο εξαιτίας του Μπουριζό, που έσωσε πάνω στη γραμμή.

Η ανατροπή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 61 με τον Μενιέ να διαμορφώνει το 1-2, ενώ το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Τσούπο-Μοτίνγκ (83’), που μπήκε ως αλλαγή στο ματς για να γράψει το τελικό 1-3.

Στα σημαντικά του αγώνα, η στιγμή της αλλαγής του Νεϊμάρ! Ένας πιτσιρίκος κατάφερε να μπει στον αγωνιστικό χώρο, να τον αγκαλιάσει και κλαίγοντας να του ζητήσει τη φανέλα. Ο Νεϊμάρ κράτησε μακριά τους άντρες της ασφάλειας και βγαίνοντας έξω από τις γραμμές του γηπέδου, τού χάρισε τη φανέλα, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου και τα δάκρυα χαράς του πιτσιρικά!

Ρεν (Σαμπρί Λαμουσί): Κούμπεκ, Τραορέ, Ντα Σίλβα, Μεσέ, Μπενσεμπαϊνί, Αντρέ, Γκρενιέ, Λεά-Σιλικί (62’ Μπεν Αρφά), Σαρ, Μπουριζό (75’ Σιεμπατσέ), Νιάνγκ (81’ Ντελ Καστίγιο)

Παρί Σεν Ζερμέν (Τόμας Τούχελ): Μπουφόν, Μενιέ (86’ Κέρερ), Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ, Ραμπιό, Βεράτι (78’ Τσούπο-Μοτίνγκ), Ντι Μαρία, Ντράξλερ, Νεϊμάρ (90+Ενκουνκού), Καβάνι
Keywords
Τυχαία Θέματα