Ράντονιτς: «Δεν είναι δικαιολογία η κούραση, σταματήσαμε να παίζουμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Η αγωνιστική διπροσωπία του Παναθηναϊκού στα δυο ημίχρονα του αγώνα με τον Κολοσσό και η περιπετειώδης νίκη των “πρασίνων”, εκνεύρισε τον προπονητή του, Ντέγιαν Ράντονιτς που υποστήριξε ότι στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του, σταμάτησαν να παίζουν μπάσκετ.

Οι δηλώσεις του Σέρβου προπονητή:

«Ήμουν πολύ ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν να σταματήσαμε να παίζουμε επίθεση και να ξεχάσαμε το μπάσκετ. Κρατάω μόνο

τη νίκη και τίποτα άλλο. Δεν είναι δικαιολογία ότι οι παίκτες μου είναι κουρασμένοι».

Για τον Νέιτ Γουόλτερς και το γεγονός ότι ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να μην επιστρέψει στο ματς, ο Μαυροβούνιος τεχνικός σχολίασε: «Πρώτα απ’ όλα ελπίζω να μην είναι κάτι το σοβαρό. Όμως πρέπει να περιμένουμε σημερα-αύριο να δούμε πώς είναι και να μεταφέρουμε περισσότερες πληροφορίες. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα ήταν ρίσκο να τον χρησιμοποιήσουμε αλλά όπως είπα ελπίζω να μην είναι κάτι το σοβαρό».

Για το μέλλον του Άντριου Άντριους που ήταν και εκτός 12άδας, είπε: «Θα δούμε τις επόμενες ημέρες για το μέλλον του. Έχουμε συζητήσει θα δούμε τις επόμενες ημέρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα