Κ19 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-2: Ο Γκιτέρσος “χτύπησε” δύο φορές

Το ντέρμπι των “Δικεφάλων” στην Αθήνα για την 10η αγωνιστική της Super League Κ19 ανέδειξε ως μεγάλους νικητές τους “Ασπρόμαυρους” με ανατροπή 1-2.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Γενναίου Καραχάλιου καθώς μόλις στο 3′ είδε την ομάδα του ν’ ανοίγει το σκορ με τον Γεωργέα, έπειτα από κεφαλιά του ιδίου που σταμάτησε στο δοκάρι αλλά όντας σ’ ετοιμότητα υποδέχτηκε την μπάλα εκ νέου για να τη στείλει στα δίχτυα του Αγγελίδη.

Εξέλιξη που προσέδωσε μεν την υπεροχή στους γηπεδούχους όπως επίσης κι ωραίο ρυθμό. Η “Ένωση” έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ στο 63′ με το δοκάρι να σταματάει την προσπάθεια του Πιτιλάκου.

Εντούτοις, σε κανένα σημείο του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Στέλιου Μαλεζά δεν ….. κατέθεσαν τα όπλα, μια διάθεση που επιβραβεύτηκε – αρχικά – στο 83′ όταν ο Γκιτέρσος αξιοποίησε την ασίστ του Τσίκου για την ισοφάριση κι ένα λεπτό μετά ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πολύ ωραία προσπάθεια του Σνάουτσνερ για το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Αγγελόπουλος, Σβίγκος (78′ Χατζηνικολάου) Κοσίδης, Βαλκάνης, Γιαννούλης, Μαρούτσης, Κυρσανίδης (78′ Λέλεκας) Πιτιλάκος (64′ Μούτσα) Γεωργέας Α. (64′ Κοντάκης) Γεωργέας Π, Γκολφίνος (57′ Κοντορουχάς).

ΠΑΟΚ (Στέλιος Μαλεζάς): Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Φίλων, Πασαχίδης, Τσίκος, Αδάμ (67′Αθανασίου), Καλόγηρος, Γκιτέρσος, Γκούμας (67′ Ιμπραήμ), Μάρτος (67′ Σνάουτσνερ) .

Keywords
Τυχαία Θέματα