Ραγδαία πτώση του αριθμού παικτών του Artifact

O Δεκέμβρης δεν πάει καλά.

Όπως ανέφερε το PCGamer, το Artifact έχει πλέον χάσει πολλούς από τους πρώτους υποστηρικτές του, σύμφωνα με τα στοιχεία των SteamCharts και SteamDB. Τις τελευταίες 24 ώρες, το πλήθος των παικτών κορυφώθηκε στους 12.670, μια μεγάλη πτώση από τους 60.740 ταυτόχρονους παίκτες στις 29 Νοεμβρίου.

Το γεγονός ότι έφτασε στο peak του λίγο μετά την κυκλοφορία του δεν προκαλεί έκπληξη, αλλά η πτώση από τότε ήταν απότομη, ειδικά δεδομένου ότι λίγα άλλα παιχνίδια στο Steam έχουν τα πλεονεκτήματα

που έχει. Είναι ακόμα στην 9η θέση των 20 Best Sellers στο Steam αυτή τη στιγμή, αλλά η δημοτικότητά του φαίνεται να φθίνει.

Κατά την κυκλοφορία, δέχθηκε αρκετά πυρά για το monetization και σε σύγκριση με άλλα ψηφιακά παιχνίδια καρτών, είναι σίγουρα ακριβό. Οι πιο ακριβές κάρτες του Artifact κοστίζουν περίπου το ίδιο με το ίδιο το παιχνίδι, μερικές φορές και πιο ακριβές, με κάποιες κάρτες να αγγίζουν τα 30$. Σίγουρα δεν είναι παιχνίδι για ανθρώπους με περιορισμένο budget.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece Νέο DLC για το Viscera Cleanup Detail με αέρα Bond Ο Τόμας το Τραινάκι έρχεται στο Monster Huner: World Insurgency: Sandstorm - Launch Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα