Cast από άλλο γαλαξία επιβεβαιώθηκε για το "Star Wars: The Mandalorian"

Ανυπομονούμε για τη σειρά!

H Lucasfilm ανακοίνωσε και επίσημα το cast για την επερχόμενη live-action σειρά της, "Star Wars: The Mandalorian".

Ο Pedro Pascal, θα κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μαζί του θα είναι οι Gina Carano (Deadpool), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Emily Swallow (Supernatural), Carl Weathers (Predator), Omid Abtahi (American Gods), Werner Herzog (Grizzly Man) και Nick Nolte (Affliction).

"Περνάμε υπέροχα δουλεύοντας με αυτήν

την καταπληκτική ομάδα και ανυπομονούμε να δει ο κόσμος τι έχουμε ετοιμάσει", είπε σε δήλωσή του ο Jon Favreau.

Ο ίδιος είχε ανακοινώσει ότι η σειρά θα λαμβάνει χώρα μετά τις ιστορίες των Jango και Boba Fett και θα φέρει έναν νέο πολεμιστή που αναδύεται στο σύμπαν του Star Wars. Τα γεγονότα θα διαδραματίζονται μετά την πτώση της Empire και πριν την εμφάνιση του First Order. Θα ακολουθούμε τις δυσκολίες ενός μοναχικού πιστολέρο στα εξωτερικά μέρη του γαλαξία, μακριά από την εξουσία της New Republic.

Η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο 2019. Δημιουργός της είναι ο Jon Favreau, ενώ άλλοι σκηνοθέτες της σειράς μας είναι γνωστοί μέσα από το MCU, μεταξύ άλλων οι αδερφοί Russo, ο Taika Waititi και ο Peyton Reed. Το πιλοτικό επεισόδιο έχει αναλάβει ο Dave Filoni, γνωστός από τις σειρές κινουμένων σχεδίων "Star Wars: The Clone Wars" και "Star Wars Rebels". Ενώ η Deborah Chow του "Jessica Jones", όπως και ο Rick Famuyiwa (Dope) έχουν κι αυτοί από ένα επεισόδιο να σκηνοθετήσουν.

Η σειρά ακούγεται σαν να ακολουθεί μια πιο γουέστερν ατμόσφαιρα και λέγεται ότι η Disney έχει κλείσει budget $100 εκατομμυρίων για 10 επεισόδια. Ο Favreau μας είχε αποκαλύψει ότι η σειρά θα διαδραματίζεται επτά χρόνια μετά το "Return of the Jedi", όπως και την παρουσία ενός γνωστού όπλου. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Στην παραγωγή εμπλέκονται οι Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Karen Gilchrist.

H σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της αποκλειστικά στην επερχόμενη συνδρομητική υπηρεσία της Disney, Disney+, προς τα τέλη του 2019.

IGN Greece Συνάντηση κορυφής σκηνοθετών του MCU στα γυρίσματα του "Star Wars: Mandalorian" The Mandalorian: Αυξάνονται οι πιθανότητες για τον Pedro Pascal ως πρωταγωνιστή

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα