"Πυροσβέστης" Καραμπέτσος, μήνυμα πρόκρισης στην Εθνική

Με τον πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργο Καραμπέτσο παρόντα στην Αλεξανδρούπολη έχοντας κυρίως ρόλο "πυροσβέστη", έλαβε τέλος η κρίση που ξέσπασε όταν την Κυριακή ο κόουτς Δημήτρης Ανδρεόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του.

«Η προετοιμασία της Εθνικής συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Είμαστε όλοι προσηλωμένοι στον στόχο της πρόκρισης αφήνοντας πίσω μια για πάντα τις κακές στιγμές που αποτελούν πια παρελθόν» τόνισε με νόημα στο επίσημο site της
ομοσπονδίας ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού βόλεϊ Γιώργος Καραμπέτσος. Ο τελευταίος ενημερώθηκε από τους προπονητές Δημήτρη Ανδρεόπουλο, Παύλο Καραμαρούδη και τον μάνατζερ Μάριο Γκιούρδα για την πορεία της προετοιμασίας, ενώ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους διεθνείς παίκτες.

Το κλίμα ήταν πολύ θετικό με την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος να αποτελεί προτεραιότητα και μονόδρομο για όλους τους συμμετέχοντες. «Ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε…» είπαν με ένα στόμα προπονητές και παίκτες. Το επόμενο τριήμερο η Εθνική θα τσεκάρει για τελευταία φορά την ετοιμότητά της πριν τα επίσημα παιχνίδια των προκριματικών αγώνων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Αντίπαλος της θα ειναι η Ουκρανία στο κλειστό "Μ. Παρασκευόπουλος" της Αλεξανδρούπολης. Και τα τρία παιχνίδια έχουν κοινή ώρα έναρξης (20.00) και η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.
Keywords
Τυχαία Θέματα