Tα Combat Abilities του Assassin's Creed: Odyssey προσφέρουν πολλές επιλογές στον παίχτη

Προσεγγίστε τις διάφορες αποστολές με οποιαδήποτε τρόπο εσείς επιθυμείτε.

H σειρά Assassin's Creed φαίνεται να βαδίζει ολοένα και πio κοντά στο genre των RPG, αφού το AC: Odyssey παρέχει στον παίχτη την ελευθερία να λάβει τις δικές του αποφάσεις σε αρκετά πράγματα. Αρχικά μάθαμε πως η ιστορία θα υφαίνεται ανάλογα με τις επιλογές του παίχτη και στην συνέχεια πως θα υπάρχουν και romance options, κάτι που δεν συνηθίζεται στην σειρά. Πρόσφατα, σε μία συνέντευξη που είχε το IGN

μαζί με το Game Director, Scott Phillips, μας αποκαλύφθηκε ο τρόπος που θα λειτουργήσει το σύστημα μάχης, αλλά και τα νέα combat abilities που προστέθηκαν στο παιχνίδι.

"Ο βασικός πυρήνας του συστήματος μάχης του Assassin’s Creed Odyssey βασίζεται σε αυτόν του Assassin’s Creed Origins, οπότε... ο παίχτης θα είναι πολύ ενεργός και επιθετικός στην μάχη, καθώς θα πρέπει να κάνει αρκετά dodges και parries, όμως θα υπάρχουν λιγότερες στιγμές όπου ο παίχτης θα αναγκάζεται να κάνει πίσω ή θα πρέπει να κάνει turtling. Βέβαια, το πόσο επιθετικός θα είναι στην μάχη, αυτό το αφήνουμε πάνω του. Υπάρχουν τρία skill trees με special abilities τα οποία θα μπορείτε να ξεκλειδώστε, με το καθένα να επικεντρώνεται σε μία διαφορετική πτυχή του συστήματος μάχης. Από βάναυσες melee κινήσεις, σε stealth ή ranged επιθέσεις."

"Θέλετε να επικεντρωθείτε στα melee abilities, ή θέλετε να παίξετε σαν ένας assassin, ή μήπως στα ταιριάζει o hunter και κατά συνέπεια το ranged playstyle; Μπορείτε να τα αναμίξετε αυτά τα τρία διαφορετικά skill trees, να αναθέσετε τα skills σε οποιοδήποτε κουμπί του χειριστηρίου σας, να τα αναβαθμίσετε όσο θέλετε και να ξοδέψετε τα ability point σας όπου επιθυμείτε. Έτσι, ο παίχτης έχει την δυνατότητα σε κάθε σημείο του παιχνιδιού να αξιολογεί την εκάστοτε κατάσταση και να φτιάχνει τα abilities και το gear του με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να λάβει το μέγιστο από τον τρόπο που το αρέσει να παίζει τις αποστολές."

Στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να δείτε μία πλήρη παρουσίαση από το πως λειτουργεί το κάθε combat style του Assassin’s Creed: Odyssey.

Ο Αριστοτέλης είναι columnist στο IGN Greece και όταν δεν μαζεύει achievements ή βλέπει σειρές, μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook.

IGN GreeceAssassin's Creed: Odyssey PreviewTα Assassin's Creed νέας γενιάς θα μπορούσαν να έχουν διαφορετικά timelinesAssassin's Creed Odyssey - Screenshots

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα