Στα σκαριά βρίσκεται το prequel του "The Sandlot"

Η 20th Century Fox ετοιμάζει το prequel της κλασικής ταινίας, 25 χρόνια μετά την πρεμιέρα της.

Η κλασική ταινία "The Sandlot" του 1993, θα έχει και prequel, 25 χρόνια μετά, με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο της πρωτότυπης ταινίας, David Mickey Evans να υπογράφει και το σενάριο της καινούριας, μαζί με τον Austin Reynolds.

Σύμφωνα με το Deadline, φαίνεται ότι οι

fans του "The Sandlot", θα πρέπει να περιμένουν για να δουν την ταινία, καθώς το σενάριο κρατιέται σαν επτασφράγιστο μυστικό. Για αυτό δεν γνωρίζουμε αν το prequel θα περιέχει δημοφιλείς χαρακτήρες όπως οι, Smalls, Yeah-Yeah και Benny "The Jet" Rodriguez ή αν θα είναι ένα τελείως καινούριο γκρουπ παιδιών. Λαμβάνοντας υπ'όψιν ότι ο Smalls μετακόμισε στο San Fernando Valley στην αρχή της πρώτης ταινίας, είναι πιθανό να μην τον δούμε στο prequel.

Η πρωτότυπη ταινία διαδραματιζόταν το 1962 στο Los Angeles, όπου ο μικρός Scottie Smalls επιδιώκει να χωρέσει σε μια νέα γειτονιά και προσπαθεί να παίξει σε μια ομάδα μπέιζμπολ - παρόλο που δεν ξέρει να παίζει καθόλου. Αφού ταπεινώθηκε, ο Smalls διδάσκεται πώς να παίξει από τον ηγέτη της ομάδας Benny "The Jet" Rodriguez, και τελικά γίνεται μέλος της ομάδας. Τα αγόρια πρέπει να ανακτήσουν μια μπάλα baseball (την οποία έχει υπογράψει ο Babe Ruth) που έχασαν και έχει το Beast, ένας άγριος English Mastiff σκύλος, που μένει δίπλα στον αμμόλοφο που παίζουν baseball.

Η ταινία έβγαλε και δύο ταινίες ακόμα, οι οποίες δεν έπαιξαν στους κινηματογράφους αλλά βγήκαν κατευθείαν σε βιντεοκασέτες. Το "The Sandlot 2" του 2005, το οποίο είχε ένα καινούριο γκρουπ παιδιών και το "The Sandlot: Heading Home" του 2007, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Luke Perry.

Η ταινία σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία όταν βγήκε στους κινηματογράφους, αφού έκανε έσοδα 33 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ το budget της ήταν στα 7 εκατομμύρια, ακολουθούμενη από πολλές πωλήσεις σε VHS και DVD.

Ο Austin Reynolds είναι ένας νέος σεναριογράφος, ο οποίος είδε το σενάριό του για την ταινία "NY to Florida" να μπαίνει στην Black List (λίστα με σενάρια τα οποία ήταν καλά αλλά δεν έγιναν ποτέ ταινίες) του 2016.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 23/07 - 29/07O David Leitch αναλαμβάνει να επαναφέρει το "Enter the Dragon"Modern Persuasion: Βασισμένη σε έργο της Jane Austen η νέα ταινία της Alicia Witt

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα