Προβληματισμός για την εμφάνιση στο «τριφύλλι»

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Τούμπα και η ήττα 2-0 από τον ΠΑΟΚ έφερε προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας, κυρίως για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Γιώργου Δώνη. Ο Έλληνας τεχνικός θα αναζητήσει τις προσεχείς ημέρες τις αιτίες, που έφεραν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα
και θα προσπαθήσει να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του, εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είδε το 4-4-2 που επέλεξε για το συγκεκριμένο ματς να μην αποδίδει και αναμένεται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, εν όψει της αναμέτρησης με την Ένωση, την επόμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ.

Παρά την κακή εμφάνιση στην Τούμπα, οι «πράσινοι» θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά στις εγκαταστάσεις του Κορωπί, καθώς ο Δώνης θεωρεί πως μέσω αυτής θα παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα του στο μέλλον. Η προετοιμασία των «πράσινων» για το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, καθώς ο αγώνας με την Ιεράπετρα για το κύπελλο Ελλάδος αναβλήθηκε. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να φανεί και αν ο Δώνης θα αλλάξει την αγωνιστική διάταξη των «πράσινων» για τον αγώνα με την ΑΕΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα